От х:

Днес в x:

Търсят шефове на МП „Капитан Андреево“ и ЖП гара-Свиленград за заплата над хилядарка

Нов прием на щатни служители на Митническия пункт „Капитан Аднреево и ЖП гара -Свиленград, които са към Митница Бургас, обяви шефът на Агенция „Митници“ Розалия Димитрова.

Щатните бройки за Бургаската митница за началник смени са общо седем, като от тях 3 са за МП Лесово и 4- за шефове на плаца на Капитан Андреево. Предлаганата основна месечна заплата е 1300 лева.

С 50 лева отгоре е обявената основната заплата за заемане на шефската длъжност на Митнически пункт Ж.П. гара -Свиленград, а за началник на пункт „Капитан Андреево“-възнаграждението е по-високо-1400 лева.

Минималните изисквания за кандидатите са те да са са с висше образование в специалностите „Социални, стопански и правни науки“ с професионални направления: „Икономика“ или „Право“; „Технически науки“, както и да имат професионален опит поне от четири години.

Крайният срок за подаването на документите за позициите на началник-смени и тази за шеф на пункта на гарата е 10-ти март.

Ден преди това-на 9-ти март изтича възможността за депозиране на документите за позицията за началник на пункт „Капитан Андреево“.

Работата на най-натоварения пункт у нас в момента ръководи като временно изпълняващ началническата длъжност Господин Господинов, който е с дългогодишен стаж в митническата система.

Титулярите за обявените позиции ще бъдат определени след конкурс в три етапа-документален, практически изпит и интервю. Всички те ще минат и изследването за професионална и психологическа пригодност

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Хе
    хе хе
    5 -1
    14:11, 7 мар 2017
    за тия места и на минимална ще има желаещи
    • Jo
      John
      0 -1
      16:43, 7 мар 2017
      не позна, пробвай пак!
  • 2
    Ма
    Марин
    4 -3
    14:18, 7 мар 2017
    С тези мизерни заплати корупцията няма как да я преборите.
    • Мо
      Моля
      3 0
      16:08, 7 мар 2017
      Мизерни ли? Голяма част от хората работят на минимална заплата за огромно повече труд.. За град като Свиленград заплатата е повече от примамлива
  • 3
    Go
    gost
    1 -2
    18:08, 7 мар 2017
    Да работите 12 часови нощни смени при които минават по 700-800 камиона не е толкова лесно.

    Но пък заплатата е най-малкото, всички знаят че всеки който работи там си прибира 10 хиляви лева и отгоре допълнително всеки месец.
  • 4
    //
    ///
    4 -1
    19:30, 7 мар 2017
    Защо заблуждавате хора с разни такива статии,какво търсели все едно ще вземат някой случаен човек,ми то се знае,кой ще още преди да се разбере,че се търси човек на някоя от позициите.

Още новини

Последни новини