От х:

Днес в x:

Областният управител договаря сътрудничество с Одрин

Изображение 1 от 2

    Областният управител инж. Минко Ангелов присъства на тържествена церемония по случай Националния ни празник 3-и март, организирана от Генералното консулство на България в Одрин, Турция.

    Ангелов бе там по покана на ръководителя на мисията - генералния консул Васил Вълчев. Церемонията уважиха дипломати и представители на местната и държавна власт в Одрин, сред които кмета на турския град и двама заместници на валията. Специален гост бе и отец Александър Чакърък, свещеник в българската църква "Св. Вмчк. Георги" в Одрин.

    По време на посещението си в Турция Минко Ангелов проведе и работна среща с валията на Одрин Гюнай Йоздемир, организирана от генералния консул Васил Вълчев. Губернаторът на Хасково бе посрещнат изключително радушно от турския валия, който, въпреки неотложни ангажименти с президента на Турция Реджеп Ердоган, остана да приветства хасковския държавник в едночасова опознавателна среща. Двамата обсъдиха бъдещото ползотворно сътрудничество в областите на културата, образованието, здравеопазването и търговско-икономическото сътрудничество. Бяха засегнати и конкретни насоки, едни от които в областта на селското стопанство. Например, в Одрин са започнали да отглеждат сравнително новата за тях култура лавандула, като се предвижда от българска страна да им помогнем със съвети за отглеждането. На срещата бе обсъден и въпросът за облекчен визов режим на турските бизнесмени.

    Този въпрос бе засегнат и на последвалата среща в Одринската търговско-промишлена палата между нейния Управителен съвет и Управителния съвет на Търговско-промишлената палата на Хасково. На събитието специален гост бе и Минко Ангелов. Коментираха се конкретни договорки между Турция и Гърция, постигнали облекчение на визовия режим за представителите на турския бизнес и евентуалните постъпления това да бъде приложено и в България.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (28)

    • 1
      Ss
      ssss
      21 -5
      15:59, 4 мар 2017
      Киря стефчо пасти да яде. В днешно време има по качествени и повече алчни от него.
    • 2
      Am
      AMG
      30 -5
      16:30, 4 мар 2017
      Абе Минко, къде ходиш дето не ти е работа?
    • 3
      🇧🇬
      🇧🇬
      13 -26
      18:44, 4 мар 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 4
      Бъ
      Българин
      16 -17
      18:54, 4 мар 2017
      Аман от злобни орки и насрани платени коментатори. Не го познавам областния, но ми изглежда много свестен човек, за разлика от предишния, дето бе слуга на Делян и Семката. Ходил човека, свършил си работата и пак политически тролове пишат глупости ей така - ден да мине, самун да загине, та да си оправдаят парите или мераците. Върхът на потъпкването на всякакъв морал бе церемонията на 3 март в Хасково - най-нагло клиента на прокуратурата Делянчо, бившия Дечев, дето сега е никакъв и другата кандидат-депутатка, се наредиха на баша до командира на поделението, областния и кмета. С какви очи? това си го мислят бащиния и обърнаха честването на предизборен цирк. Другите партии си застанали където трябва, то тези са нагли и безочливи.Всъщност много меко се изразих
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        26 -9
        19:10, 4 мар 2017
        Минко Ангелов е известен като вечният кандидат за всеки пост.....Минко Ангелов започва кариерата си като активист на НДСВ, а след това се прехвърля в БСП, за да акостира накрая в движението на Първанов - АБВ..... Въпросният "политик" е толкова голям кариерист, че дори е бил включен в листата кандидат евродепутати на АБВ.... Още по-скандалното в случая е, че Ангелов е чакал да заеме поста на областен управител още по времето на правителството на премиера Пламен Орешарски.... След като тогава не го огря, той беше 2 години зам.кмет по време на феодалното управление на бившия кмет Георги Иванов.... Това с което се запомни е, че си построи къща в един парк.... Ангелов успя да узакони палата си, въпреки протестите на неговите съграждани.... Едва ли възгледите на Ангелов ще се променят, след като възседна новата длъжност.
        ГОСПОДИН БЪЛГАРИН, СЕГА ПО-ДОБРЕ ЛИ ПОЗНАВАШ МИНКО АНГЕЛОВ...!!!!!!!!!!!!!!!
    • 5
      76
      7601
      12 -5
      19:06, 4 мар 2017
      Минко, прави избори не далавери! Нали само избори щеше да правиш или това пореднатаа лъжа
    • 6
      Ss
      ssss
      15 -7
      19:39, 4 мар 2017
      Навръх празника там ли отиде ковро гнусна . Главата ти безмозъчна да изсъхне
    • 7
      🇧🇬
      🇧🇬
      19 -4
      19:55, 4 мар 2017
      През 2012г. Минко Ангелов е бил разследван за имотна далавера..Чрез фирма, водеща се на брат му Делчо Ангелов е придобил парцел земеделска земя закупен за 4500 лв. и прехвърлен на съпругата на кмета Георги Иванов....след броени дни парцела е продаден на общинска фирма за милион триста и двадесет хиляди лв..........Ц.ената на този парцел за по-малко от месец е нараснала от 4500 лв. на 1 320 000.....Сумата е от джоба на данъкоплатците в община Хасково,а че Минко се е облажил, няма никакво съмнение..
    • 8
      11
      1111
      9 -13
      20:11, 4 мар 2017
      Ей, ама явно добре ви плащат да плюете и разказват... Виж коментара
      • Ss
        ssss
        14 -9
        20:29, 4 мар 2017
        Ковро. Човека по горе ти говори със факти. Ти говориш общи приказки в защита на този. Явно си негон роднина. Говори с факти. Обори фактите на човека дето ги е писал пост над тебе.
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        10 -4
        20:43, 4 мар 2017
        На вас,червени кретени всичко в главите ви е пари....Никой не ми плаща, нито да обичам,нито да мразя,когото и да било....Фактите са си факти.... Всичко,което съм постнал за Минко са извадки от вестници и сайтове....А ти и такива като теб със сигурност сте си платили за да имате привилегията да мразите .....да мразите истината, да мразите честността ,..да мразите напредъка и просперитета и демокрацията.........да ненавиждате законността и достойнството.....Защото в нормална среда,вие и такива кръвопийци като вас не могат да виреят......Жалки сте.!!!!!!!!!!!!!!!
    • 9
      11
      1111
      7 -10
      20:38, 4 мар 2017
      Първо на първо се научи да пишеш грамотно и след това се произнасяй във форумите!Второ на второ не съм никакъв роднина на Минко Ангелов,а гледам реално на нещата!Трето на трето ти откъде знаеш,че това са истинските факти,а не поредните лъжи!И да злобееш не можеш да промениш факта,че Минко Ангелов е достоен за уважение човек!
    • 10
      11
      1111
      7 -8
      20:55, 4 мар 2017
      А защо си мислите,че като четете жълтите вестници сте толкова добре осведомени.И къде я видя тази истина,напредък,просперитет и демокрация!Май всеки,който мисли различно от ГЕРБ не ви харесва!Май средата в момента съвсем не е толкова нормална след управлението на ГЕРБ.
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        7 -4
        21:20, 4 мар 2017
        Правилно.....както казваш,след ГЕРБ средата не е нормална....Когато ГЕРБ не управлява,винаги средата е лоша.....Така беше след първия мандат,когато дойде Орешарски......когато фалираха банки и народният гняв не стихна цяла година,след назначението КОЙ......Сега само за месец, икономическият растеж е намалял почти наполовина.....Уволненията са ежедневие и се подготвя изборна подмяна Костинброд 2........

        Жълти вестници не чета....под достойнството ми е...........ще публикувам линкове към източниците на информация....
    • 11
      🇧🇬
      🇧🇬
      6 -1
      21:33, 4 мар 2017
      За съжаление Хасково Нет не разрешава латиница...Така,че няма как да публикувам линковете,които са на латиница .....Жалко..
    • 12
      11
      1111
      6 -4
      21:34, 4 мар 2017
      Ами да средата не е нормална и то това е благодарение на прекрасното управление на ГЕРБ,което остави задължения 35 милиарда дълг,ниски заплати,пенсии,замразено майчинство,умиращи от глад хора,рушащи се магистрали,течащи санирани блокове!И понеже бизнесът се развива много добре,то за това по статистически данни в сравнение с 2008г.има обявени фалити на фирми в седем пъти повече!Много ви били ГЕРБ,че се сменят некадърните ви кадри без обазование с фалшиви дипломи,калинки след калинки!Като сте толкова отворени отговорете на въпроса защо в Община Хасково няма назначен един държавен служител с конкурс както е по закон.И да още повече ви боли,че след смяната на кадрите ви няма да може да фалшифицирате изборите отново.
    • 13
      11
      1111
      1 -3
      21:46, 4 мар 2017
      Ами да относно линковете винаги се намира оправдание когато нещо не ни е удобно
    • 14
      🇧🇬
      🇧🇬
      5 -7
      21:53, 4 мар 2017
      По опорните точки ще ги познаете червените лъжци и манипулатори.....БСП все една и съща мантра си бръщолевите ама вече и малките дечица не ви вярват......Всъщност народът ще ви покаже къде ви е мястото....останаха двадесетина дни.....Взехте се на сериозно но хората вече трудно можете да ги излъжете.....Хайде лека нощ и всичко добро..
    • 15
      🇧🇬
      🇧🇬
      3 -3
      21:56, 4 мар 2017
      1111......тва верно си бил тъпо парче...
    • 16
      11
      111
      4 -3
      22:03, 4 мар 2017
      Подлога.те си мислят да управляват дълго време .не им ли е ясно че.са само до изборите .защо не си вършат работата ами на връх националния празник какви ги върши.кадее Левски да види .срам голям срам чии интереси изпълнява. Обхванали са всички структури но няма да вземат властта. Y
    • 17
      🇧🇬
      🇧🇬
      5 -3
      22:08, 4 мар 2017
      Първо в БЛИЦ! Тотален резил с новите областни управители! Губернаторът на Хасково с палат за милиони! (СНИМКИ) Минко Ангелов е политически хамелеон, тръгнал от НДСВ и акостирал в АБВ на Първанов София, България08 Февр. 2017, 15:2226506 прочита58 коментара Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

    • 18
      11
      1111
      4 -4
      22:13, 4 мар 2017
      Ами много добре ми е известна вашата тактика да нападате и обиждате,това го правят само слабите,които не знаят как да отговорят на неудобните въпроси!Наистина остана много малко време и ще усетите "народната любов"както я усети мама Цецка!На хората вече отдавна им писна от мутренското управление на държавата и по ясен начин ще ви го покажат на 26 март.
    • 19
      🇧🇬
      🇧🇬
      5 -1
      22:17, 4 мар 2017
      НОВИНИТЕ БГ........ ДАНС проверява жената милионерка на кмета на Хасково
      Криминални | 16 октомври 2013, сряда / 16:56| Показвания: 1


      Кметът на Хасково Георги Иванов Снимка:
      Държавната агенция по национална сигурност е изпратила писмо до окръжната прокуратура в Хасково за „вземане на отношение по компетентност“ по случая с милиона на съпругата на кмета Георги Иванов – Даниела Захариева, съобщава Флагман.бг .

      Захариева направила няколко сделки с имот, разположен край пътя на изхода на Хасково към село Узунджово. Съпругата на градоначалника купила нивата за 4500 лева, и само месец по-късно я продала за 1 350 000 лева.

      Всъщност нивата е била единственият актив на „Българска строителна компания“, собственост на брата на заместник- кмета Минко Ангелов – Делчо.

      Захариева купува, а по-късно продава дяловете на самата компания. Купувач е фирма „Европът 2005“, която пък същия ден сключва съдебно споразумение с община Хасково за 2.5 млн. лв., които общината трябва да плати до седмица след подписването на документа.

      ДАНС пише до прокурорите, че „може да се направи обосновано предположение, че по всяка вероятност в този случай става дума за пране на пари“. Освен това „съществува възможност кметът на Хасково да е извършил престъпление по служба, като е получил обратно половината от платените на „Европът“ пари“.

      Към писмото от ДАНС са приложени документи, които са общодостъпни и се намират в Сметната палата, Агенцията по вписванията, Окръжен съд Хасково и други публични институции.

      Що се отнася до самата прокуратура в Хасково, нейното разследване изглежда e зациклило. В момента се извършвала проверка на банковите преводи на „Европът“, за да се види дали наистина има пряка връзка между успешната сделка на кметската съпруга и преводът от 2.5 млн. от общината. Сделките са били сключени в един ден – 9 април 2012 година.
    • 20
      11
      1111
      4 -6
      22:47, 4 мар 2017
      Ами вие ************* за пазарна икономика,един купува на една цена,а друг продава на друга.Искам да попитам има ли влязло в сила решение на съда за въпросната сделка.И като толкова сте честни,защо водачът на листата на ГЕРБ Хасково Дeлян Добрев е разследван от прокуратурата с мярка за неотклонение-подписка.
      • Не
        Незапознат
        6 -1
        01:07, 5 мар 2017
        Каква пазарна икономика бе серсем?Това си е жива спекула!Да не казвам по-голяма дума.Вие,аз или който и да е друг ще можете ли да продадете едно нещо,каквото и да е с такава печалба че за да ви я кажа в цифри да ми трябва калкулатор?Знаете ли въобще като се каже пазарна икономика какво означава?Чули сте сте я някъде и сега от няма какво друго да кажете пляскате я тук за да оправдаете действия които всеки човек би ги заплюл.Такива индивиди направиха пазарната икономика позорна. Не пазара да определя цената а шуробажанаци като при това използват общи пари а не техни.Ядат,ядат и наяждане нямат.Гледаш ги и си викаш:Ха дано се задавят!Но няма.
    • 21
      Ke
      keig
      5 0
      00:31, 5 мар 2017
      Изрод такъв,отивай в Турция,кому кура държиш тука.Езика ти да изсъхне ако се наречеш,че си БЪЛГАРИН
    • 22
      Ня
      някав там
      0 0
      01:08, 6 мар 2017
      Трурция да си ни върне Одринско Люлебургаско и Лозенградско Веднага Иначе винаги ще има напрежение !
    • 23
      Ня
      някав там
      0 0
      01:10, 6 мар 2017
      .
    Последни новини