От х:

Днес в x:

Спипаха стотици ментета в склад на хасковска фирма

Стоки с лого на защитени търговски марки са иззети при полицейска операция от складова база на фирма на улица „Бачо Киро” в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. При проверка в обекта са открити 789 текстилни стоки менте.

Специализираната операция е реализирана от икономическите полицаи от областната дирекция на МВР-Хасково и служители на „Междуведомствен координационен център за противодействие на контрабандата и контрол движението на рискови стоки и товари” към ГДБОП и екипи на НАП.

По случая е образувано досъдебно производство.

Безакцизни цигари и тютюн пък конфискуваха харманлийските полицаи при специализирана операция по линия на „Акцизи”. Те са проверили хранителен магазин на улица „Граф Келер” в Симеоновград, собственост на едноличен търговец. В обекта е установена 61-годишната съпруга на собственика, в чиято чанта са намерени и иззети 22 100 цигари от различни марки и 237 кг тютюн без бандерол. Папиросите и тютюна са иззети с протокол по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Iv
    ivan
    18 -4
    14:10, 27 яну 2017
    до училище тиктур има гробище срещу нея има 6,7 етажен блок от 1етаж до роследня етаж се шие ансузи Адидаст рума найк и други марки в блока на мазето имат голям склад всяка седмица разтоварват 2,3 тира платове камионите пристигат привечер
    • Не
      не го познавам
      9 -1
      15:42, 27 яну 2017
      Иване голям си
      хахахахахахахахахахахаха
  • 2
    Os
    Osman
    0 -1
    19:30, 27 яну 2017
    Коя е фирмата някой знае ли???
  • 3
    Кa
    Кangal
    4 0
    20:21, 27 яну 2017
    Това е фирмата на Осман паша !
Последни новини