От х:

Днес в x:

Фалшив прах за пране, имитация на известна марка, спрян на границата ни с Турция

22 080 кг „марков“прах за пране задържаха митническите служители на пункта "Капитан Андреево" на 26-ти февруари. Чувалите са регистрирани в камион на път от Турция за Сърбия и Словения.  Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в товарното помещение са преброени 33 палета с 3680 опаковки по 6 кг - общо 22 080 кг прах за пране. Всички опаковки са с логото на известна търговска марка и с надписи на турски език.
В изпълнение на Европейския регламент за защитата на правата върху интелектуалната собственост перилните препарати са задържани. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който е потвърдил, че стоката е фалшива.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ry
    ryth
    10 -8
    14:16, 1 мар 2023
    Хората все призовават да се пазари от малките магазини, ама то там само измекяри са останали.
    • Ам
      АмГъл
      12 -11
      14:55, 1 мар 2023
      Ма ти си пазарувай от Гнидъл и Кухланд никой не те спира.Който търси евтино и качествено знае къде да го намери.Който има бол излишми пари ползва големите вериги
  • 2
    Да
    Да бе да
    11 -3
    15:25, 1 мар 2023
    АмГъл, евтино и качествено НЯМА.Особенно турско.Праха за пране , дори оригинален , е с повишено съдържание на фосфати и белина- евтини продукти. Пере, но износва пералнята, гумените уплътнения и съсъпва дрехите от белината.
    • Ам
      АмГъл
      1 0
      17:39, 2 мар 2023
      Спор няма най качествен е Бонукса на промоция на Кухланд
  • 3
    Ба
    Бат Танас общественик
    12 -3
    16:57, 1 мар 2023
    Да проверят мургавите куфарни търговци в кв.Република и на другите открити пазари в града от къде го носят и какво ни продават защото също е на турски !?! Даже и цигари ти предлагат на по-ниска цена като се спреш до стоката им .
    Обаче май полицията е заета с избори и да клечи и дреме по границата в очакване на мигранти.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини