От х:

Днес в x:

Пожарникари свалят паун от покрив на сграда

След драматичната ситуация с изоставения сак пред магазин до Градската градина, който вчера сутринта паникьоса хасковлии и вдигна службите на крак, пожарникарите от областта се наложи да се включат в друга нетрадиционна спасителна акция. Малко преди 13 часа във вторник екип за аварийно-спасителна дейност е бил повикан за сваляне на паун от покрив на сграда на ул. „Балкан“ в Харманли. Според запознати красивата птица е собственост на фирма за развъждане, но тъй като много от местните не знаят, при вида на пауна се стъписват и подават сигнали на спешния телефон 112.

През денонощието спасителните екипи са викани за съдействие за катастрофирала Дачия Логан в хасковското село Александрово и за събиране на живак от пода в стая на къща на ул. “Младост” в село Големанци.

Вчера огнеборците са участвали в потушаването на пожар от късо съединение в лек автомобил Опел Омега, който се възпламени по бул. „Раковски“ в Хасково, както и на два инцидента в община Димитровград – пожар в къща в село Здравец и в ел. табло в жилищна кооперация на ул. “Търговска” в Димитровград.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Фа
    фазан
    7 -2
    10:53, 4 яну 2017
    В Хасково пожарната ли да викаме за глутниците бездомни кучета?
    Хасково.НЕТ вече само видимите резултати ли ви позволяват да списвате?
    • Ле
      ЛЕЛЯ СИЙКА
      1 -1
      15:40, 4 яну 2017
      По хвърлената храна по контейнерите хвърляйте отрова и ще решите проблема сами, ако чакате еколози и защитници така ще си останете с чакането
Последни новини