От х:

Днес в x:

Different Highway свирят на площад „Батенберг“ в новогодишния концерт

    Хасковската ученическа рок банда Different Highway ще е част от програмата в Новогодишната нощ, която ще е на площад "Батенберг" в София. По традиция всяка година на площада се събират хиляди хора, за да посрещнат Нова година. Руси, Ицо, Наско и Йоан получават тази възможност след успешното си представяне в тазгодишния реалити формат „Голямото рок междучасие“-за най-добрата ученическа и младежка рок и метъл група в България.

    Хасковската банда стигна до финал, след като успя да мине през кастинг и няколко задачи в шоуто на живо при рекордна конкуренция на първото тв. издание на формата. В реалитито към финалната права Different Highway остана с още четирима участника The Lefties, Bloodrush и Анекдот, излъчени от журито – издателя Ивайло Нойзи Цветков, музикалния журналист Васил Върбанов, фронтмена на “Jeremy?” Ерсин Мустафов и басистката Светлана Илайсън. Зрителите избраха и пета група сред отпадналите вече, която да бъде върната в играта на финалаRockids от Благоевград.

    След три часов як саунд снощи беше излъчен и победителят-добричката банда Bloodrush, които получават като награда  пълно музикално оборудване, продуциране на песен и видео към нея. 

      Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини