От х:

Днес в x:

По сигнал: „Никотинова полиция“ хвана двама да пафкат в кафене в Узунджово

Двама души са хванати да пушат в кафене в хасковското село Узунджово. Нарушителите са спипани при проверка на Регионалната здравна инспекция, които действали по сигнал миналата седмица. Нарушителите ще бъдат санкционирани с глоби между 300 и 500 лева.

В периода от 12 до 18 декември от така наречената „Никотинова полиция“ към РЗИ са извършили общо 57 проверки. Проверени са 9 заведения за обществено хранене, 2 детски заведения, 14 лечебни заведения, 2 открити обществени места и 30 други нехранителни обекти. Издадено е и едно предписание на хранителен обект. Здравните инспектори са се отзовали и още един сигнал за тютюнопушене в заведение, но той се оказал неоснователен.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Не
    Незапознат
    7 0
    21:24, 19 дек 2016
    Откога тези хрантутници хукнаха по селата?А в общественните сгради около тях
    пуши и кади от всеки прозорец.Само от Общината и Полицията ще изкарат толкова глоби че цяла година няма да има нужда даже и да се мръднат от креслата си.Двама запалили цигара в Узунджово.Някой имал зъб на собственника на кафенето и ги топнал.И хоп дошли и ги санкционирали.Хайде стига де!Двама селянина ще глобят но не и общинари или полицаи.Нали пред закона всички са равни?Явно има и по-равни сред равните.
  • 2
    11
    11111
    5 0
    22:37, 19 дек 2016
    Във всички заведения в Хасково се пуши вечер без никакъв проблем. Сякаш не го знаят, всички го виждаме и всеки си премълчава. В нито един друг град няма такова неспазване на забраната за пушене, както в Хасково.
Последни новини