От х:

Днес в x:

Нападат ченге за ЧНГ. Човек на Ковачки търсен от Интерпол. Преглед на печата

Нападат ченге за ЧНГ, информира в заглавие над главата първият за 2009 г. брой на "Новинар юг". Жандармерист озаптявал развилнели се младежи в заведение в Минерални бани, когато пиян му скочил на бой. Буйстващият бил арестуван за 24 часа.

Ноу-хау: 2 коли с една винетка, акцентира на първа страница "Новинар юг". Хватката ставала с листче целофан, което се залепва за винетката, а после за стъклото. Маха се без проблем и се слага да друго стъкло, разкрива изданието.

Баба троши таз в снега, информира вестникът за първата жертва на зимата – 87-годишната Мата Христозова от Харманли.

38-годишен гръмнат в главата, акцентира на криминалната страница вестникът. Николай К. бил гръмнат в слепоочието от Атанас Велев, който сам извикал Бърза помощ, но се отрекъл от първоначалното си призание, че е престрелял авера си след запой. Инцидентът станал в Димитровград.

Хасковски депутат от "Атака" обиколи земята по екватора, четем още в броя. Георги Димитров навъртял 38 725 километра с държавен бензин.

Правим в Кенана аквапарк за 3 млн. лв., казва в интервю за вестника кметът Георги Иванов. Интервюто е на 6 и 7 страница.

Човек на Ковачки търсен от Интерпол, с това заглавие над главата открива първия си брой за тази година "Хасковска Марица". Недялко Иванов с четири обвинения в Германия, бил е кандидат да общински съветник в Тополовград от близката до Ковачки партия "Лидер". По информация на вестника Иванов сам отишъл в Германия да изясни случая.

Частни съдебни изпълнители атакуват къщи, акцентира още на първата си страница "Хасковска Марица". От днес бирниците плъзват по домовете на длъжници на общината. Решението за това бе взето на сесия на ОбС на 19 декември.

Липсващи винетки изнервиха шофьори, четем на втора страница в броя. В Хасково продават предимно годишни стикери, в Свиленград купуват от границата, допълва изданието.

С 60 на сто по-малко продадени пиратки, четем още на страницата. Сривът в търговията с гърмящата стока се обяснява с поскъпването й, както и с нарасналия страх от инциденти.

Наръгаха с нож в гърдите 23-годишен, акцентира на криминалната страница вестникът. Младият ивайловградчанин е прободен в пиянско меле пред дискотека миналата нощ. Има един задържан, който си е признал.

Две деца изоставени преди празниците, пише още на страницата. Новородените са от Димитровград и са оставени в социален дом, но майките не са подписали декларации за отказ и те не могат да бъдат включени в списъка за осиновяване.

Българските медии – продавачи на комфорт, четем на 15 страница. В материала се сравняват гръцките и българските вестници – в южната ни съседка снимките от мащабните протести бяха на първите страници и на правителствените, и на опозиционните издания. У нас – убийството на 21-годишното момче в Студенстки град е вече забравено. Вестниците ни предлагат снимки на просълзения Първанов в пиар акцията, наречена "Българската Коледа".
Наистина – що за идиотска държава е тази, в която пари за болни деца се събират с sms-и? И що за идиот трябва да е човек, за да организира подобни пиар-кампании, на всичко отгоре горд, че е президент на такава идиотска държава.....
Автор на материала е Милена Михова.

Това бяха акцентите в днешния регионален печат.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини