От х:

Днес в x:

Паркират шейна и елени пред общината за коледни селфита

Красива декорация на шейна с впрегнати елени ще украси площадчето пред общината. Пратката пристигна тази вечер на адреса на администрацията.

Коледната украса е светеща и ще бъде монтирана до дни, веднага след като бъдат измайсторени здрави стойки за закрепването й.

Шейната и еленчетата ще бъдат сложени на фона на елхата пред сградата на общината, а идеята е те да станата красив декор за коледните снимки и празничните селфита на хасковлии и гостите на града през декември.

А за последния месец на годината от Общинската администрация са се погрижили за попълването на богат календар със събития.

На първи декември е откриването на Коледния базар в центъра на града, по който днес служители на общинската фирма "Екопрогрес" направиха довършителни работи по монтажа на шатрите за търговците.

От 17 часа в РБ „Хр. Смирненски“ , представянето на книгата на Величка Тилева „Всеки миг е любов“.

18 е часът на началото на кампанията на Превантивно-информационния център по наркотични вещества към Младежкия център „Здравето е ценно, а доброто безценно“ с участието на рапъра Атанас Колев от Х factor и Черния Тони. 

От 19 часа на сцената на театъра е началото на концерта на Камерен оркестър-Хасково с диригент Цанислав Петков и солист Атанас Кръстев-виолончело.

Този декември празничното запалване на светлините на Коледната елха на площад „Свобода“ ще е идния понеделник, на 5-ти декември. Тържеството започва в 18 часа. В него ще се включат формациите от „Младежки център“, а за ефектното преживяване ще се погрижи Огнено шоу F4.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ke
    kehaiov
    32 -4
    18:32, 30 ное 2016
    Хуава програма за хубави хора! Хасковилии да обичаме града си! Стига сме се плюли! Да се радваме заедно на празниците. За оплакване всеки има по нещо, нормално е как ще оцени иначе хубавото което му се случва
  • 2
    Гр
    гражданин 2
    28 -4
    19:15, 30 ное 2016
    Браво!Браво!Браво! Страхотна програма и това с еленчета е перфектно.Децата ще бъдат безкрайно щастливи,а това е важно ,нали
  • 3
    13
    137691
    10 0
    10:09, 1 дек 2016
    Бъдете живи и здрави, за да се радваме всички на хубавите празнични дни, които предстоят! С много настроение ще ни зарежда красивата украса, а най-вълнуващо ще бъде, разбира се, за децата. Да си подарим надеждата за добро и да опазим обичта си, за да помогнем и със стореното от нас чудесата да се случват! Приказният свят е създаван през годините с много вдъхновение, а то криле и сили дава.:)
  • 4
    Ne
    Nemesis
    1 0
    12:33, 1 дек 2016
    Липсва ми семейство и Хасково !
Последни новини