От х:

Днес в x:

19 годишен с BMW връхлита върху прелез

19 годишен, с червено BMW тройка се хвърли върху жп линията и се пързаля върху нея няколко метра. Самонадеяният шофьор Н.А. тази сутрин към 5.30 се движил с голяма скорост по пътя Е80 в Харманли. На отсечката преди затворения прелез на Керамична фабрика изпуснал управлението, връхлетял върху релсовия път, който е в съседство с шосето и се спрял по таван върху релсите. С мъка излезнал от колата и се обадил на баща си. Той веднага дошъл с такси и с помощта на няколко човека успели да избутат колата от релсите. Малко след това и по разписание минал и международния влак. В харманлийската гара не са знаели нищо за случилото, затова са го пуснали по график.
На мястото дошли и полицаите. Шофьорът не можел да духа в дрегера защото езикът му е бил наранен. Затова го закарали в Бърза помощ да му вземат кръв. Момчето миришело на алкохол и със завален език се опитал да обясни, че не иска да даде проба. Заради отказът ми безразсъдния шофьор ще отнесе най-тежкото наказание предвидено в чл. 174 от НК – лишаване от правоуправление от 12 до 18 месеца и глоба от 500 до 1000 лева.
От червеното BMW са останали само непотребни ламарини, които вече са в склад за скраб. Водачът няма сериозни наранявания.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини