От х:

Днес в x:

18-годишна роди без да усети, че е бременна. Преглед на печата

18-годишно момиче от Хасково роди, без да разбере, че е бременна, пише в челен материал на първа страница днес "Новинар юг". Момичето, чието име не се съобщава, било заведено при личния й лекар д-р Живко Христов от сестра й. Докато се препирали с доктора каква е причината за болките в корема, раждането започнало. Момичето веднага било транспортирано до АГО, където родило здраво момченце. Младият татко пък обещал да се ожени за майката.

БМВ прави каваци по жп линия в Харманли, информира в заглавие над главата изданието. 19-годишен безразсъден шофьор излетял от Е-80 с баварец и връхлетял върху релсите. Раненият шофьор успял да извика по телефона баща си и двамата изтеглили намачканото возило от релсите минути преди по тях да профучи влака. Служителите на харманлийската гара не били уведомени за инцидента.

Бум на болни кърмачета в Харманли, акцентира на втора страница вестникът. Родителите на 23 деца потърсили лекарска помощ по Коледа в харманлийската Бърза помощ, 7 от тях вече са изписани. Според лекарите става дума за вирусна инфекция, която отшумява за 5-6 дни.

Апаши задигат 170 л. нафта, обират магазин, четем на криминалната страница. Горивото било източено от паркиран на димитровградска улица влекач, а обраният магазин е в Меричлери.

Зърното 30 процента зян, още непокълнало, пише още в броя. Не падне ли скоро дъжд или сняг, ще стане още по-зле, алармират агроспециалисти.

Културата прави от едно селище град, казва в интервю пред вестника кметът на Хасково Георги Иванов. Интервюто е публикувано на 6 и 7 страница в броя.

Боян Радев: Футболът ни се ръководи от цаци. Под това заглавие на 12 страница вестникът информира за награждаването на трима димитровградски радетели на футбола.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини