От х:

Днес в x:

Емо Ангелов почерпи възпитаниците си с пица за добри резултати

Изображение 1 от 2

    С разходка и похапване на пица запълниха част  от съботния си ден малките футболисти от детско-юношеската школа на АФК Хасково и треньорът им Емо Ангелов-Бабангида.

    Докато изчакваха всички за срещата в Градската градина по обяд, дошлите вече от тима и наставникът им си направиха близо 30 минутна разходка из парка, като от далече се виждаше, че разговорът помежду им е съвсем по мъжки и приятелски. После всички заедно седнаха да похапнат пица. Разбра се, че това е традиция на отбора, когато бележи добри резултати. Треньорът им обясни, че вкусната седянка е заради трите от четири мача, които момчетата му са спечели в първенството при срещите миналата седмица в Свиленград.

    Емо Ангелов призна, че подобни срещи са много сплотяващи за деца, а той самият ползва всяка възможност извън терена да им говори и за училище.

    ”Моите момчета знаят, че аз изисквам от тях не само добри резултати в спорта, но и да са успешни в училище. Има някои, които са много добри на терена, но изостават в клас, при тези формални срещи обаче децата се мотивират по между си и за едното и за другото”, сподели успешният футболист тактиката си извън терена спрямо възпитаниците си.

    Красимира Славова 

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Вс
      Всевишния Кенанец
      22 0
      22:47, 15 окт 2016
      Браво! Късмет и още по-големи успехи на младите футболисти!
    • 2
      12
      123
      15 0
      15:16, 16 окт 2016
      Супер! Не само спортстменско , но и възпитателно!
    Последни новини