От х:

Днес в x:

Футболна сватба в Хасково, булката показва червен картон на младоженеца

    Сватбата на хасковлия и добричлийка мина като истински футболен мач - с оригинална футболна топка, дори с професионален съдия. Не липсваха и гости-ентусиасти, които да ритат и дриблират по терена.

    Със сигурност един от най-важните дни на Георги от Хасково и Ирина от Добрич, които вече са семейство Георгиеви, ще остане незабравим и за техните гости, които уважиха празника им. И съвсем не на шега всичко е документирано от фотографа Златко Латев.

    Всъщност историята започва с приготовленията за сватбата на юриста Жоро с избраницата му - компютърният специалист по професия Ира, която обаче е и професионален футболен съдия в Б и В групите, когато двамата канят за кум сина на Златко Латев - Александър.

    В процеса на подготовката отиват при баща му с молба да им измисли оригинална и незабравима фотосесия, която да запечата по неповторим начин за поколенията емоциите от сватбения ден.

    Вземайки повод от втората професия на булката, Латев-старши им предлага оригиналната си идея. От обикновена фотосесия обаче снимките се превръщат в истинско забавление. Така в кадър са запечатани моментите, в които булката Ира бие шут към вратата, оформена от нейни приятели с дами на раменете, а съпругът й е в ролята на вратар с разперени ръце. В друга режисирана сцена пък булката, вживяна в ролята на футболен съдия, безкомпромисно показва червен картон на младоженеца.

    Дриблите продължават и в ресторанта, където като гости присъстват и няколко колежки на невестата - футболни съдии и страстни любителки на царя на спорта.

    „В ресторанта направо ни скриха шапките - и моята, и на целия персонал, когато хвърлиха токчетата и започнаха да дриблират с топката. Някои се оказаха истински майсторки на игра с глава“, разказа за емоционалната сватба фотографът на събитието.

    Златко Латев предостави (с разрешение на младоженците) снимките от тържеството, а читателите на Haskovo.net ги виждат за първи път, дори преди самите те да са разгледали фотосите на хартиен носител, понеже едва следващата седмица те ще са в София, където живее младото семейство.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Сл
      сладури
      45 -1
      07:34, 9 окт 2016
      Да са живи и здрави
    • 2
      Ер
      еро
      3 -14
      20:05, 9 окт 2016
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Ма
      Марин
      5 -9
      21:24, 9 окт 2016
      Само цска! Виж коментара
      • Ла
        Лазар
        6 -5
        23:46, 9 окт 2016
        Литекс-София
    Последни новини