От х:

Днес в x:

Търсят още 200 за работа в “Язаки“, три дни интервюта в Хасково

 В три  поредни дни в края на следващата седмица експерти от „Язаки“ ще проведат в Хасково интервюта за работа в пилотния завод на компанията в региона.

Събеседването с хасковлии ще е в Бюрото по труда на 15-ти,16-ти и 17-ти септември. Важно уточнение е, че за явяване на интервю, няма нужда от  предварителна  регистрация - желаещите могат да се явят направо в дните за събеседване.

До момента за първите 300 работни места, които ще оформят първоначалният състав на завода, който до догодина ще бъде изграден между Хасково и Димитровград има сключени около 120 договора. Още близо 200 позиции са вакантни.

Всички наети ще минат през обучение, факт са първите обучени в заводи на компанията в Литва инженери, които ще работят в новия завод на Язаки в хасковско.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ге
    Георгиев
    5 0
    08:42, 9 сеп 2016
    Не се заблуждавайте хора, това което ще ви обещаят ще бъде само в първия месец. Чукнете чичо "Гугал" и ще видите резултата от тях. Колко работници от Ямбол, Сливен и др. градове са правили стачка за неизплатени заплати. Сигурно ще бъдат 80% сега новите работници - ц*****.
  • 2
    Па
    Пацо- Дебелия Сом
    6 0
    09:09, 9 сеп 2016
    Търсят още 200 да ги работят в “гЪзаки“ за без пари.
    ;
  • 3
    Гр
    гражданин
    2 0
    10:41, 9 сеп 2016
    И все пак е по добре от колкото ромите да точат държавата със социални помощи
Последни новини