От х:

Днес в x:

12 години затвор за убийство след пиянски запой

Към сметката си от пет присъди за кражби, наркотици, укривателство и за обсебване, Тихомир Делчев от Димитровград записа и присъда за убийство.

36-годишният мъж ще лежи 12 години зад решетките за умишленото убийство на съседа си Иван Панев в края на май миналата година.

До фаталния край на комшията на Делчев се стигнало след пиянски запой на ул. “Емилиян Станев”, при който двамата се скарали. При разпитите Делчев посочил като причина за свадата ругатните на Панев по адрес на покойните му родители.

Днес Хасковският окръжен съд определи наказанието за рецидивиста по бързата процедура, тъй като той е направил пълни самопризнания по случая. Така според разпоредбите на закона убиецът си закова присъда под минималната.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    За
    защо?
    10 0
    15:39, 16 авг 2016
    Защо човек хващан и осъждан 5-6 пъти за кражба, за притежание и употреба на наркотици, а само той си знае още колко престъпления е извършил, не разкрити и не доказани е бил на свобода за да се стигне и до убийство? Ако те хванат в леко престъпление веднъж да те пуснат след наказание, за втори път може и да се намери оправдание, но за 36 годишен мъж да се случва 10пъти вече е проблем с правораздавателната система и едва ли говорим за рушвети и подкупи, а по скоро за нехайство и поддържане на престъпността. Моята теза е че човек провинил се пред обществото повече от 1 път в предумишлено престъпление не трябва да се връща в обществото, трябва да се кастрира и пуска в "дивата природа" на изолирано от обществото място със себеподобни, но и обществото не му е длъжно така, че не говорим за затвор, а за непристъпен остров който не може да бъде напускан и има само себеподобни.
  • 2
    Този Тихомир има и един "приятел" Ангел, живее/ше на през един блок от него, приберете и него без значение за какво има достатъчно причини и не ги пускайте повече сред хората
  • 3
    Ва
    Васко
    10 0
    16:46, 16 авг 2016
    Тоя прилича на 56 годишен, не на 36.
  • 4
    Di
    dinamo
    9 -1
    19:58, 16 авг 2016
    да не би да става въпрос за ангел малкия - кварталния алкохолик дето излиза с чавдар и ушатия други алкохолици и само се чудят какво да откраднат ??? Тея с затвор не можеш да ги оплашиш те влизат и излизазт в старозагорския все едно е курорт 2 звезди
    • Ах
      аха
      0 0
      17:09, 17 авг 2016
      Е да, бе!
      Ушатия, Куция и Малкия.
      И след 7-8 години с добро поведение ще ни върнат убиеца (куция) и той пак ще се върне в квартала, където живеем с нашите деца!!!
      Къде е справедливоста???

Видеа по темата

Последни новини