От х:

Днес в x:

Ударни ремонти на тротоарите край пазара и в „Бадема“

Изображение 1 от 3

    Служители на „Екопрогрес“ ремонтират ударно най-оборотните и разрушени тротоари в района на Зеленчуковия пазар и в кв. “Бадема“.

    Мястото, отредено за пешеходците по бул. “България“ от лявата страна на реката от центъра към градската градина другата седмица ще е напълно готово. Шефът на Общинското предприятие Диян Петков обясни, че там се сменят плочки, освен това, където на места бордюрите са били потънали в пътната настилка, са сменени с нови  и повдигнати.

    „ Край реката, където работи наш екип всичко е почти готово, работата ни там почти приключи, през следващата седмица чистим и издаваме“, каза още Петков.

    Шефът на „Екопрогрес“ коментира, че много по-мащабни са ремонтите на тротоарните настилки в между блоковете в кв.„Бадема“.

    „Много време в този жилищен комплекс не е правено нищо по инфраструктурата, затова там работата ни е доста обемна. Има много разчупени бордюри и на много места изкъртен плочник.“

    Петков уточни, че  въпреки отпускарския сезон, екипите са налице и в готовност да ремонтират, където е необходимо.

    За всички ремонтни дейности и такива по облагородяване на града в „Екопрогрес“ имат писмени възложения от отдел „ Архитектура“ на общината, от където преценяват къде и какво трябва да се реконструира.

       Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      По
      Порчо
      21 -5
      20:44, 7 авг 2016
      Ударни я! Наближават президентски избори. Нали трябва ударно да усвоим някой лев, че нашият човек да може да купи нужните гласове!
      • Ек
        Екопрогрес
        6 -9
        08:05, 8 авг 2016
        Екопрогрес е общинска фирма - общината възлага тя изпълнява. За какво усвояване на пари говориш не ми е ясно. Чети първо после коментирай.
      • По
        Порчо
        1 -1
        13:31, 8 авг 2016
        Еко, за всяко "усвояване" на пари в нашата държава си има схеми. Аз ли да ти обяснявам? А гласове не се купуват само с даване на пари кеш или с бира и кебапчета. Понякога се купуват и с даване на работно място и на добра заплата. И с отглеждане на хранени хора. Не помниш ли как предният кмет си беше осигурил немалък електорат с назначаване на синекурни длъжности и на места, откъдето те можеха да си въртят далаверите.
    • 2
      Кр
      Крум
      2 -5
      11:13, 8 авг 2016
      остай го, не виждаш ли че е пълен тъпак
    • 3
      Bl
      blabla
      0 -2
      12:01, 8 авг 2016
      от най-малко 15 години отстрани тротоарът до 28-ми блок на Бадема няма кои да го оправи !
    • 4
      Ен
      ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
      7 0
      12:27, 8 авг 2016
      ЕКОПРОГРЕСЧО ще ни отговориш ли къде отиват старите все още годни бордюри и плочки които подменяте И недей ни казва че всички са негодни щото тая плоча отдавна е плесенясала -вероятно някое отговорно другарче ще се изкефи
    • 5
      I
      i
      1 0
      16:29, 8 авг 2016
      Е хайде сега знаем къде ще отидат -на вилата на някое отговорно другарче
    Последни новини