От х:

Днес в x:

Каратист и спортни танцьори от Хасково на Мини Мис и Мини Мистър България

Изображение 1 от 4

    Трима спортисти от Хасково ще участват в националния конкурс Мини Мис и Мини Мистър България в Созопол. Града ни ще представят двама спортни танцьори - Камелия Георгиева и Тодор Тодоров, както и Николай Гешев, който тренира карате. Те са победители в своите възрастови групи в регионалния конкурс в Хасково, който се проведе през октомври миналата година.

    Малката Мис и двамата малки Мистър ще се готвят усилено през следващия месец, тъй като заключителната надпревара ще се проведе от 1 до 5 септември в морския град. Малките носители на короната Мис и Мистър в Хасково са силно мотивирани да спечелят и голямата титла на България. „В конкурса децата ще трябва да покажат своята артистичност, талант, сценично поведение, интелект и други качества“, обясни Адриана Добрева – организатор на модния конкурс на регионално ниво.

    Националният конкурс се провежда за 14-та година, а Созопол е домакин за четвърти път. Там участие ще вземат повече от 50 деца, които ще бъдат оценявани от жури с председател Ирина Папазова - шеф на модната агенция, която държи правата на конкурса. Победителите в националния конкурс ще получат право да представят страната ни и в други престижни изяви в Турция, Египет, Бразилия, Сингапур и Америка.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      06
      0609
      5 0
      23:49, 21 юли 2016
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Последни новини