От х:

Днес в x:

Опел ръждясва на Наказателния паркинг в Хасково вече 4 години

Изображение 1 от 6

    Грохнал Опел Кадет със софийска регистрация ръждясва на Наказателния паркинг до Тролейбусното депо в Хасково вече 4 години. Автомобилът е бил репатриран тук и така си останал. През всички тези години собственикът му не се появил.

    Купето на возилото е в паяжини, а под гумите му избуяват бурени. Колата е оставена отключена.

    Това не е единственият автомобил, зарязан от собственика си на Наказателния паркинг. Форд Ескорт, също грохнал като събрата си, кротко ръждясва в близост до него от около година. Той пък е дори без регистрационни табели.

    Шефът на “Тролейбусен транспорт” Йордан Панев призна, че трошките са там отдавна. От дружеството обаче не можели да сторят нищо повече, освен да съхраняват автомобилите и да чакат да дойдат да си ги приберат, нямали никакви други правомощия. Нито да издирват собствениците, нито пък да бракуват трошките, макар те очевидно да са изоставени. Но продължавали да им начисляват таксите за престой.

    От близо месец Наказателния паркинг отново е върнат на старото си място до Тролейбусното депо. Преди няколко години той бе разположен в задния двор на СОУ “Васил Левски”, което пък предизвика недоволство сред живеещите в квартала. Паяците обаче още не са на линия и стоят паркирани в депото. Според служители в Тролеите виждането на новия кмет било те да не се използват постоянно, както преди, а само при необходимост – когато пречат на движението или пък създават предпоставки за инциденти. През останалото време на неправилно паркиралите коли щели да се лепат фишове от Общинска полиция.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      11
      111
      13 -8
      16:26, 6 юли 2016
      И как кметът ще прецени кои коли създават предпоставки за ПТП и ко не, сам ли ще ги инспектира? Пътен полицай ли е станал? Пак глупости говорите. Или явно се търси оправдание да се вдигат коли само на определени хора! А и много ми е интересно, това в наредба как сте го запшсали?!
    • 2
      Ку
      купон
      9 -2
      17:10, 6 юли 2016
      Ето още един пример от който личи безпомощноста на държавните институции Нямало правила и закон Че нали има парламент юристи и тн
    • 3
      Rr
      rr
      2 -1
      10:31, 7 юли 2016
      Ти си идиот бе! Явен идиот! Кметът ли щял да прецени кои коли пречели? Ами нали има полицай в шибания паяк бе идиоте! Ти какво искаш, както до сега да вдигат от едно-две места коли, от там от където им е лесно, а другаде из града да се получават тапи, защото има разхвърлени коли навсякъде. До сега вдигаха по правилото с малко работа да върви оборота. Това не е правилно. Тези машини са затова да махкат коли, които пречат, а за останалите има: скоби, глоби и т. н.
      Та когато милееш за Георги Иванов, поне не пиши тука да се излагаш, ИДИОТЕ!
    Последни новини