От х:

Днес в x:

“Рейс” тръгва утре в Младежкия, сцената затворена за ремонт

Изображение 1 от 4

    Премиерно представление на “Рейс” на Станислав Стратиев ще представи утре в Младежкия център Театралната школа с ръководител Румяна Георгиева.

    Спектакълът ще се играе не на сцената, а пред нея, защото самата сцена е затворена за ремонт заради падаща мазилка от тавана, уточни шефката на Младежкия Жанета Матанова. Преди дни от тавана се откъртило солидно парче, но за щастие по това време там не е имало деца. От Младежкия поискали от общината да ги включи в списъка за спешен ремонт, защото проблемите тръгвали от течащия покрив на сградата. Това било сторено и ремонтът на покрива, както и на тавана на сцената, тръгва до дни, в петък или в понеделник следващата седмица, уточни Матанова. Тя допълни, че вече са събрани оферти на фирми, като най-ниската била за 40 000 лв. Според шефката на Младежкия спешният ремонт ще реши на първо време проблемите със сградата.

    “Пиесата на Станислав Стратиев е класика в българската драматургия, поставяна е многократно и за нас беше истинско предизвикателство”, поясни ръководителката на театралната школа Румяна Георгиева. Тя допълни, че актьорският състав на школата е попълнен с дебютант – Димитър Димитров.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини