От х:

Днес в x:

Джон Ленън - ревнив и жесток

Във биографичната книга за Джон Ленън - "John Lennon: The Life", авторът й Филип Норман пише, че музикантът от "Бийтълс" бил много ревнив и
жесток, тормозел любимите си, освен това имал пристъпи на неконтролируема агресия и ярост. Книгата ще се появи на пазара на 28 октомври, пише Fox News.

"John Lennon: The Life" описва грубото отношение на Ленън към Йоко Оно и двамата му сина - Джулиън и Шон. Според автора, бийтълсът ги подлагал на "физическо и словестно унижение". Когато Джон се запознал с Йоко той я накарал
да направи списък на всички мъже, с които е имала интимни отношения. Ленън ревнувал японката дори от колегите си от групата, а самият той често поглеждал в страни. Дори заставил Оно да посещава всички репетиции на груата, което довело и до конфликт между бийтълсите.

В книгата са включени интервюта с Пол Маккартни, Йоко Оно, сина на Ленън - Шон, освен това са описани и моменти от юношеските години на Ленън и отношенията му с останалите музиканти от ливърпулскатата четворка.

Йоко Оно обаче останала недоволна от начина, по който Норман описва живота на Ленън, а синът му Шон нарича книгата "нищожна".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини