От х:

Днес в x:

Изпитват за съдии в неделя в Хасково

Изпити на кандидат съдии и смяна на съдийската категория провежда в неделя в Хасково българската спортна танцова федерация. Сесията се предхожда от семинари в петък и събота, в които освен рефери участват хореографи и ръководители на състави.

Програмата на семинара на федерацията бе обявена днес от председателката й Юлия Попова в Младежкия център в Хасково, който е домакин на тридневните теоретични и практически занимания.

Семинари по латино танци, хип хоп, характерни танци и шоу ще се провеждат от водещи изпълнители и хореографи. Водещ на занятията по хип хоп е Георги Енчев – Гош, по характерни танци – проф. Петър Петров, по латино танци – Раул Торес. Като лектор участва и Дорина Инджова, която е един от седемте български съдии с международен ранг.

Водят се преговори от следващата година традиционният фестивал на камерния танц в Хасково да се провежда по регламента на българската спортна танцова федерация и да стане част от квалификациите на националното първенство, каза шефът на Младежкия център Деян Янев.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини