От х:

Днес в x:

Секса-2 вилнее в “Орфей”

Станалият този нощ въоръжен обир в бакалия до блок 33 в квартал "Орфей" наподобява миналогодишния - през декември, коментираха живеещи в района. В края на 2007 Станислав Банчев – Секса, ограби по сходен начин магазин за хранителни стоки в друг блок – 44, в същия квартал. Той заплашил магазинерката с нож и отмъкнал 380 лева от оборота.



Тази нощ по сходен начин бе обран магазин, в който нападателят е извадил по-малък късмет – в чекмеджето е имало само 80 лева оборотни пари. Обирджията е бил и по-агресивен – той е ударил по главата 59-годишният Борис Стамов с пистолет. Според жертвата оръжието не приличало на истинско, на въпреки това не посмял да се противопостави на нападателя.



Станислав Банчев – Секса (на горната снимка) бе осъден по бързата процедура на две и половина години затвор. Наказанието бе постановено от хасковския окръжен съд на трети юли тази година. Така че сега в квартала вилнее не самият той, а негов последовател, смятат орфейци. Те се надяват полицията да си свърши работата и Секса-2 да се озове зад решетките също толкова бързо, както и Секса-1.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини