От х:

Днес в x:

Тополовград ще се побратимява с Буюккаръщъран

Тополовград ще се побратимява с община община Буюккаръщъран, Р. Турция. Това ще бъде гласувано на сесия на ОбС Тополовград, която ще се състои през следващата седмица

В дневния и ред на заседанието на съветниците са включени 16 точки. В една от тях ще се предостави имот местността "Край село" в землището на с.Радовец за нуждите на проект за изграждане на пречиствателна станция към канализация.

Ще актуализират списъка на текущи ремонти на общината

С докладна записка от кмета Е. Карачолова за ще се иска преместване на 56 броя контейнери тип "Б-Б куб" запълнени с негодни за употреба пестициди от площадка на бившето селскостопанско летище на нова площадка на общинско депо за битови отпадъци Съветниците ще трябва да разрешат участие на общината по проект за "Основен ремонт на спортен комплекс гр.Тополовград" по Програма за развитие на селските райони (2007-2013), мярка 321-Основни услуги за населението и икономиката в селските райони.

Спасин Карайчев е внесъл докладна за "Освобождаване от отговорност д-р Ангел Митрев Карамитрев, изпълнявал длъжността Управител на "МБАЛ-Тополовград"ЕООД- гр.Тополовград за периода от 03.12.2001 г. до 14.03.2006 година".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини