От х:

Днес в x:

Обявиха Дидо Мачев за каун на 2008-а

Актьорът Диян Мачев бе отличен с наградата "Каун на 2008 г" на голямо шоу в театъра в събота вечер. Статуетката му бе връчена от първия носител на приза – Петър Марев. Ще ти връча наградата, обаче няма да се целуваме, предупреди първият каун и разказа няколко весели случки с приятеля си Дидо Мачев.



Тържествено бяха обявени и победителите в националния хумористичен конкурс "Всеки си е башка луд". Първата награда за поезия отнесе Валери Станков, а за проза – Васил Сотиров. Валери Станков прочете свое стихотворение, между другото – по-добро от награденото в конкурса, а Васил Сотиров направо заяви, че няма да чете нищо, защото не обича да чете. Така си е, четенето не е най-силната му страна.



Вощият Янко Митев цялата вечер се сражаваше със своенравната техника. По сценарий част от шоуто течеше на голям екран на сцената, която Митев наричаше по-модерно "вижъна". "Вижъна" ту се спускаше, ту се издигаше, за да освободи сцената за изпълненията на балет "Галаксико", смолянското трио "Шемет", танцьорите от "Гранд". Лаптопът, от който пускаха видеофайловете обаче правеше номера и дори издаде в аванс победителят в следващата категория. Митев ругаеше осветителя Румен, а Румен му отвръщаше със същото. Репликите им забавляваха залата не по-зле от хумористичните скечове на сцената.



След близо двучасовия спектакъл лауреатите и домакините се изнесоха на терасата на КДК, където купонът продължи.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини