От х:

Днес в x:

Вицешампион и шеф на федерация на откриването на залата по силов трибой в Хасково

Европейският вицешапмион Здравко Серафимов и шефът на българската федерация по силов трибой Стефан Ботев, който е от Хасково, присъстваха на официалното откриване на залата за тренировки на този спорт днес. Лентата отряза кметът Георги Иванов, който в словото си изтъкна заслугите на треньора Живко Архондев за съществуването на залата за вдигане на тежести. Градоначалникът поздрави и бившият треньор на самия Архондев – Георги Йовев (на снимката по долу), благодарение на когото съществува този спорт в града.



Обзавеждането изглежда спартанско, сравнено с модерните фитнес зали, но мога да ви уверя, че е съвсем професионално, каза Архондев. Той допълни, че много хасквовски атлети печелят титли на европейски и световни първенства като състезатели на клубове от други градове. Те вече ще се състезават от Хасково, каза треньорът.



Един от първите, който пробва уредите, бе новият европейски вицешампион Здравко Серафимов (на снимката по долу), който се състезава от пловдивски клуб. На следващите игри ще бъда състезател от Хасково, каза той.


Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини