От х:

Днес в x:

Тълпа напада полицаи, трима мъже и жена арестувани

Трима мъже и жена от Димитровград са задържани в местния арест за хулиганство, съобщиха от полицията. Вчера следобед в дежурната част на полицейското управление е подаден сигнал от гражданин на квартал "Вулкан", че пред хранителен магазин е възникнал скандал и започнало яко меле.

На място бил изпратен автопатрул от двама полицаи. При пристигането си те били заобиколени от около двайсетина буйстващи, които се държали арогантно, бутали и дърпали полицейските служители, успели дори да разбият полицейската станция, с която единия от полицаите се е опитал да извика подкрепление. Това го принудило да произведе два последователни изстрела във въздуха със стоп-патрони със служебния си пистолет.

След овладяване на ситуацията, от мобилния си телефон полицаят е сигнализирал в дежурната част. Съвместно с изпратените допълнителни патрули, инициаторите на побоя – Г. П./22г/ познат на органите на реда, К. К. /18г/, Т. С./22г/ и 20-годишната А. К., всички от града са задържани до 24 часа в местния арест. На лицата са съставени актове по указа за борба с хулиганството, допълниха от полицията.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини