От х:

Днес в x:

18 °C

Каунската патаклама край няма

Най-официално: днес сборникът с отличените творби от конкурса "Всеки си е башка луд" отиде за печат. 61 бисерно-брилянтни резултата от тазгодишния каунски урожай са включени в селекцията на авторитетното жури. За първи път в 11 годишната история на хасковския Каунь, който стои зад конкурса, творбите бяха приемани по електронен път и публикувани в интернет на kaun.haskovo.net. Това докара голяма радост и бавноотшумяващ ужас на участници и организатори – едното заради участието на автори отвъд пределите на родината както и прираста по показател брой на участници общо, буквално; другото заради неизбежните премеждия, които вървят с благинките на новата техология, пак буквално. Е, май всичко завърши благополучно.

Остава тържествения финал.

Който ще е на 13 септември 2008 година, когато е отчитането на конкурса. Събитието ще се състои в ДКТ "Иван Димов", град Хасково.

Кои каквото надробил, да му мисли журито - срещата с Виктор Самоилов и Димитър Бежански (членове на журито) е насрочена за същата фатална дата. На 13 септември е и представянето на сборника с най-добрите неща от конкурса "Всеки си е башка луд".

На същия ден ще бъде открита и неосъществената последна изложба на Доньо Донев "Вуте и Геле".

Неофициално: Предвижда се и луд коктейл с „микрофона си е ваш" в КДК Хасково.
Алкохола и мезетата от нас, случките и останалите неща от вас, предупреждават организаторите на цялата патаклама.Благотворително: Както е видно от корицата кауните са благородни докрай - едноръката цигуларка, която виждате на снимката ще получи нова ръка, заедно с цигулката разбира се. Приходите от продажбата на сборника "Всеки си е башка луд" ще бъдат дарени за възстановяването на статуята. Цената на сборника е ОТ СЪРЦЕ, пак видно от корицата. За желаещите да бъдат спомоществуватели на това начинание:
UNICREDIT BULBANK BG31 UNCR 76301026025912
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Не се огъвайте и по-никакъв начин не отстъпвайте пред опонентите си. Ще се опитат да ви навредят, но нека това ви амбицира за успех на всяка цена. Звездите ще ви подкрепят. Успех.
27 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Служебен, семеен или обществен ангажимент ще ви направи по-дейни, предвид важността на събитието за вас. Ще се погрижите за детайлите, изключвайки случайността и ще насърчите всяка чужда активност в подкрепа на общата цел. Любовта ви дава сили, не я загърбвайте в името уж на по-важни неща.
27 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дипломатичността при деловите ви контакти днес ще е особено ползотворна. Умело избягвате конфликтите и се справяте чудесно с непредвидените пречки. Не се натоварвайте излишно с проблемите на околните и без тях имате достатъчно грижи.
27 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Изпитвате известни колебания относно работата си днес. Най-добре ще е ако се постараете да работите съвместно със свои колеги и не поемате всичката отговорност върху себе си. Стараете се всичко да бъде направено добре, но и хабите доста енергия за странични неща. Обърнете повече внимание на любимия човек, който има нужда от съвета ви по важен въпрос.
27 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Денят е подходящ за рисковани авантюристични начинания, като ако не спечелите много, то е сигурно че няма и да загубите, а изживяванията които ви предстоят наистина си заслужават опита. Доброто ви настроение се отразява много благотворно на атмосферата у дома.
27 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви трудности, изискващи голяма концентрация. Имате предостатъчно сили, за да се справите успешно с предизвикателствата на днешния ден. Не унивайте, притежавате изключителни качества и просто трябва да проявите малко воля. Любимият човек ще ви бъде солидна опора в критична ситуация.
27 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Много задачи очакват вниманието ви и не без усилия ще ви се отдава да бъдете навсякъде, където имат нужда от вас. Забързани, но с приятно излъчване, ще успявате да сте актуални и желани. Любовни трепети ще направят вечерта ви вълнуваща, ще наситят атмосферата с нежност и топлина.
27 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Подготвени сте за промените, които навлизат и без особено натоварване ще се справите със задачите си. Бързото развитие на събитията ще ви подтикне към нестандартни решения и още по-нестандартни действия. С тяхна помощ ще постигнете целта си и с това ще направите живота си по-добър.
27 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
На работното място ще изпъкнете с чувството си за ред. Съществува вероятност да отегчите околните, за това не преигравайте. Станете по-земни и достъпни, така ще обедините около себе си и другите, а и успехите ви няма да закъснеят. Любовните ви увлечения ще станат достояние на повече хора, и ако това ви притеснява, бъдете по-дискретни.
27 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добре очаквания, които ще станат факт благодарение на упоритата ви работа и желание да успеете. В подкрепа на това говори и засиления интерес на други хора към вас. Популярността ласкае самочувствието, но и задължава. Приведете в ред документацията си, предстоят проверки от различни служби.
27 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Обновената ви база данни ще подпомогне значително днешните ви действия. В угода на интересите си ще потърсите и подходящите хора, с които да приключите в срок делата си. Ако сте акуратни и се възползвате елегантно, ще подобрите самочувствието и финансите си. Други ще решават неотложни въпроси, свързани с образование, пътуване или жилищно кредитиране.
27 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Дори това да ви коства нечие неодобрение, водете се от вътрешния си глас и следвайте сърцето си. Това ще ви помогне бързо да напреднете. Ако ви липсват удобство и уют ще можете да си ги създадете без особени усилия.
27 окт 2020
Последни новини