От х:

Днес в x:

Разпитват кмета Иванов за връзки с президента

Дали наистина е човек на президента Георги Първанов поиска да узнае водещият на сутрешния блок на bTV Николай Бареков от кмета на Хасково Георги Иванов. Телевизията имаше предаване на живо от центъра на областния град тази сутрин.

Бареков първо даде думата на опозицията. Зрителите отново имаха възможност да видят позабравената физиономия на бившия областен управител Георги Зарчев, атакистката Анюта Лозева, ликвидаторът на Цигарената Мюмюн Искендер.

Кметът бе включен на живо заедно с областния управител Райна Йовчева. Георги Иванов допълни визитката на Зарчев като вметна, че освен бивш губернатор, той бе и кандидат за кмет, който получи 500 гласа на местните избори. За мен гласуваха 38 000, скромно допълни Иванов.



Не знам дали съм човек на президента, но Георги Първанов при всички случаи заслужава уважение, отговори на въпрос на Бареков градоначалникът. Изявлението на кмета идва в момент, когато президентът е на мушката заради доклада на ОЛАФ, който го свързва с престъпна групировка, източваща еврофондовете.



В сутрешния блок на националната телевизия се включи и кметът на Свиленград Георги Манолов, както и археологът проф. Николай Овчаров.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини