От х:

Днес в x:

Убитата била накълцана и изнасилена анално с бутилка

Убитата тази нощ димитровградчанка Минка Андреева, на 36 години, е била жестоко накълцана със счупена стъклена чаша, душена и пребита, показват първите данни от огледа на полицията. Тялото й буквално е било разчленено, с множество прорезни рани и мозъчно черепна травма. Полицаите я открили със забита в ануса стъклена бутилка, потънала в кръв.

Както по-рано днес съобщи Haskovo.net, младата жена бе открита призори след сигнал на Бърза помощ, които пък били повикани на ул. "Владимир Поптомов" в 7. 40 часа от съседка. Там Минка живеела на съпружески начала с Димо, който е сервитьор. Той бе сред първите, заподозрян от полицията, но по-късно се установило, че бил нощна смяна и има алиби.

Според съседи снощи от жилището се чувал шум от купон, но такива се правели често и не впечатлили никого. Минка също е била сервитьорка в "Златното пиле", но по-късно започнала работа като касиерка в магазин за хранителни стоки. С Димо живеели в тази квартира от няколко месеца.

По-късно през деня се очакват резултатите от аутопсията. Тогава ще стане ясна точната причина за смъртта на младата жена. Засега от полицията не изключват никоя версия за бруталното убийство.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини