От х:

Днес в x:

10 °C

Преглед на печата – 21 Май 2008 г.

"Мачорски и Живаков се млатят за 17 %" е водещото заглавие в броя на "Новинар юг" днес. Аптекарските босове Делчо Живаков и Пламен Мачорски от аптечните вериги "Живакова" и "Гален" се биха до кръв вчера пред фармацията до общинската администрация. Мачорски е със счупена ръка.

"32-годишен се отрови с гъби", инфирмира от първа страница вестникът. Свилен Йовчев ги събирал край Гугутка, Ивайловградско.

"Паисий ще учи предприемачи", съобщава още изданието от първата си страница. В хасковското училище от следващата учебна година вече ще има професионална паралелка по "Бизнес и предприемачество".

"Инфлацията прави аутобана златен" е водещото заглавие на втора страница. В материала се описва вчерашната инспекция на премиера Сергей Станишев. До 2010 година 117 километра от магистралата ще бъдат завършени, тепърва ще се търсят пари, признава премиерът.

Сагата с магистралата е обект на подигравка в карикатурата на броя. "Кой е най-дългият мост в света? За най-дългия не знам, но най-скъпият е харманлийският на Марица", гласи текстът. Разсъжденията в тази посока са продължени и в коментара на 7 страница "Магистрални проститутки" от Делян Аврамов. Може ли да има магистрални проститутки, след като още няма магистрала, пита авторът. Можело.

"Коалиция "Митници" брани безмитните" е акцент от втора страница. Иван Костов, Румен Овчаров, Милен Велчев и Волен Сидеров бяха като един в бюджетната комисия в парламента срещу законопроекта на Министерския съвет за спиране на тази дейност на границата, цитира изданието лидерката на ЕНП Мария Капон.

"Стефан Данаилов награди шефката на читалище "Яворов" е друго заглавие от страницата. Председателката на хасковското читалище Росица Димова получи наградата си от министъра на културата на церемония по случай 24 май в столицата.

"Абитуриентката Цвети приета на 5 места в UK", е водещото заглавие на 12 страница. Цветелина Миладинова от хасковската езикова гимназия засега се е ориентирала към колежа в Саутхемптън.

"Бомба взриви вилата на харманлийски полицай", открива днешния си брой "Хасковска Марица". Това е четвърто поред покушение срещу Латю Латев, ровят за тъмни афери около униформения, допълва изданието

Резилът с мелето на двамата аптекарски босове вчера присъства на първата страница и на "Хасковска Марица", придружен със снимки от инцидента.

"Хасково с ново елзахранване", информира вестникът от втора страница. Над 650 хиляди лева инвестира EVN във външни елмрежи на обществени сгради и фирми.

"Ягоди и череши поевтиняха двойно", забелязали репортерите на "Хасковска Марица". Кило ягоди вече струват по 1. 80 лв., а цената на черешите се е сринала до 1. 50 лв.

"Резнаха незаконна ВиК връзка на "Ангелов и син", е акцентът на трета страница. Водната полиция отрязала фирмата за неплатена глоба за крадена вода. Сумата е 1805 лв.

Темата за магистралата е разработена на цяла страница със заглавие "15 г. строим "Марица", 7 г. не стигат за 392 м. мост".

"Конкурент" отново в Хасково", съобщава изданието на 16 страница. Групата планира да изнесе концерт за 24 май в КДК.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 25.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
25 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
25 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
25 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
25 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
25 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
25 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
25 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
25 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
25 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
25 фев 2020
Последни новини