От х:

Днес в x:

15 °C

Преглед на печата – 21 Май 2008 г.

"Мачорски и Живаков се млатят за 17 %" е водещото заглавие в броя на "Новинар юг" днес. Аптекарските босове Делчо Живаков и Пламен Мачорски от аптечните вериги "Живакова" и "Гален" се биха до кръв вчера пред фармацията до общинската администрация. Мачорски е със счупена ръка.

"32-годишен се отрови с гъби", инфирмира от първа страница вестникът. Свилен Йовчев ги събирал край Гугутка, Ивайловградско.

"Паисий ще учи предприемачи", съобщава още изданието от първата си страница. В хасковското училище от следващата учебна година вече ще има професионална паралелка по "Бизнес и предприемачество".

"Инфлацията прави аутобана златен" е водещото заглавие на втора страница. В материала се описва вчерашната инспекция на премиера Сергей Станишев. До 2010 година 117 километра от магистралата ще бъдат завършени, тепърва ще се търсят пари, признава премиерът.

Сагата с магистралата е обект на подигравка в карикатурата на броя. "Кой е най-дългият мост в света? За най-дългия не знам, но най-скъпият е харманлийският на Марица", гласи текстът. Разсъжденията в тази посока са продължени и в коментара на 7 страница "Магистрални проститутки" от Делян Аврамов. Може ли да има магистрални проститутки, след като още няма магистрала, пита авторът. Можело.

"Коалиция "Митници" брани безмитните" е акцент от втора страница. Иван Костов, Румен Овчаров, Милен Велчев и Волен Сидеров бяха като един в бюджетната комисия в парламента срещу законопроекта на Министерския съвет за спиране на тази дейност на границата, цитира изданието лидерката на ЕНП Мария Капон.

"Стефан Данаилов награди шефката на читалище "Яворов" е друго заглавие от страницата. Председателката на хасковското читалище Росица Димова получи наградата си от министъра на културата на церемония по случай 24 май в столицата.

"Абитуриентката Цвети приета на 5 места в UK", е водещото заглавие на 12 страница. Цветелина Миладинова от хасковската езикова гимназия засега се е ориентирала към колежа в Саутхемптън.

"Бомба взриви вилата на харманлийски полицай", открива днешния си брой "Хасковска Марица". Това е четвърто поред покушение срещу Латю Латев, ровят за тъмни афери около униформения, допълва изданието

Резилът с мелето на двамата аптекарски босове вчера присъства на първата страница и на "Хасковска Марица", придружен със снимки от инцидента.

"Хасково с ново елзахранване", информира вестникът от втора страница. Над 650 хиляди лева инвестира EVN във външни елмрежи на обществени сгради и фирми.

"Ягоди и череши поевтиняха двойно", забелязали репортерите на "Хасковска Марица". Кило ягоди вече струват по 1. 80 лв., а цената на черешите се е сринала до 1. 50 лв.

"Резнаха незаконна ВиК връзка на "Ангелов и син", е акцентът на трета страница. Водната полиция отрязала фирмата за неплатена глоба за крадена вода. Сумата е 1805 лв.

Темата за магистралата е разработена на цяла страница със заглавие "15 г. строим "Марица", 7 г. не стигат за 392 м. мост".

"Конкурент" отново в Хасково", съобщава изданието на 16 страница. Групата планира да изнесе концерт за 24 май в КДК.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини