От х:

Днес в x:

Пак отложиха делото “Куйович”

За четвърти път Хасковски окръжен съд отлага делото срещу Будимир Куйович и трима българи, обвинени в организиране на престъпна група за трафик на наркотици.

Не се яви защитата на столичния бизнесмен Стойко Дойчев. След три часа чакане единият от адвокатите представи болничен лист на колежката си Дженка Енчева, в който е описано, че тя има радикулит и състоянието й не позволява явяване пред органи на съдебната власт. Същата адвокат Енчева беше причина за едно от предишните отлагания на делото, когато отново беше представен документ, че страда от радикулит. Тогава обаче тя бе глобена с 400 лева, тъй като в болничния лист не беше упоменато, че не може да се явява пред органи на съдебната власт.

След това поредно отлагане на делото, съдът е преценил, че при следващо неявяване на Дженка Енчева, на клиента й ще бъде назначена служебна защита. Очаква се адвокатът да бъде определен още днес или утре, за да може през почивните дни да се запознае с материалите по делото. Следващото заседание е насрочено за 7 май.


Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини