От х:

Днес в x:

Осъденият Куйович продължава да съди журналисти от Хасково

Дори от затвора осъденият Будимир Куйович продължава да съди журналисти

Осъденият за организиране на престъпна група за наркотици скандален черногорец Будимир Куйович продължава да съди хасковски журналисти за клевета. Само преди ден Върховният касационен съд потвърди 16-годишната му присъда, наложена в Хасково и потвърдена от апелативните магистрати в Пловдив. Тя е окончателна.

Днес в районния съд влезе друга жалба на наркобоса, с която той иска 10 000 лв. обезщетение от репортера на „Хасковска Марица„ Христо Христов. Претенциите на наркобоса този път са свързани с разследване на вестника, в което се проследяват връзките му с известни фигури от престъпния свят в Сърбия. Броени дни преди публикацията от затвора бе избягал Милорад Улемек – Легия. Според анализа в изданието Будимир Куйович се натиска да стои в България, защото всичките му врагове от престъпния Земунски клан са на свобода.

След излизането на този материал Будимир Куйович се притеснил и изпитал страх за живота си, твърди самият той в жалбата си.

Осъденият бандит, който се намира в Софийския централен затвор, не се яви днес в Хасково, въпреки че е редовно призован. В залата влезе адвокатката му Елеонора Дулендарова, която обаче пък нямаше пълномощно, с което да го представлява. Съдът намери това за недопустимо и прекрати наказателното производство срещу журналиста.

Хасковският храм на Темида е затрупан с жалби на скандалния наркобос, който явно е решил да съди до дупка всеки, написал дори два реда по негов адрес.

По информация на Haskovo.net съдебни искове срещу журналисти е завела от свое име дори адвокатката му Елеонора Дуландарова. На предишното заседание на 25 януари в Хасково тя заплаши със съд всички журналисти, които посмеят да публикуват нейни снимки.

Тодор Кръшков

Атрактивната адвокатка на Куйович Елеонора Дулендарова (на преден план) се закани да съди всеки, публикувал снимката й без нейното разрешение
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини