От х:

Днес в x:

Тийнове чакат 3 часа за селфи с Конрад

    Тийнеджъри от Хасково извиха огромна опашка пред книжарница “Приятели“ този следобед. А истерията, която ги обхвана, е популярната вече като Конрад. Двете приятелки Ния и Виктория са първи във върволицата за среща с популярния в младежките среди влогър и автор на книги Емил Корад. Петокласничките от училище „Христо Смирненски“ са дошли на площад „Атлантически“ три часа преди обявената среща с тийнидола.

    Още в 13 часа макар и брулещия вятър, момичетата чинно заели местата си пред книжарницата. И търпението им беше възнаградено. Те станаха сред първите момчета и момичета, които получиха автограф от Конрад и си направиха селфи с него към три и половина следобед.

    Из целя център на града пък майки и таткови изчакваха децата си след срещата, или пък тичаха да донесат необходимата сума за новата книга на автора. Тя е третата по ред и се казва „# Сподели“.

    Младокът стана популярен преди около три години от клиповете във видеоблога си. В началото на миналата година издаде и книгата „Нещата, на които не ни учат в училище“, а през есента и продължението й.

    25-годишният Емил Конрад има близо 210 хил. последователи във Facebook, над 40 хил. в Twitter, над 133 хил. в YouTube и над 18 хиляди във Vbox7. Клиповете му са гледани над 10 милиона пъти.
     

    М. Манолова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини