От х:

Днес в x:

Ученически кулинарeн базар и концерти „Заедно за Ники“

    Кулинарен базар събира пари за лечението на 15-годишната Николета Ленкова.

    Организаторите са учениците от училище „Св. Климент Охридски“.

    С помощта на майки и баби децата са измайсторили различни вкусотии, които се продават на специално място пред училището. Вкусната домашно приготвена храна е предпочитана закуска за всички, но вкусотиите са купуват като топъл хляб и с идеята, че средствата ще отидат за подпомагането на лечението на 15-годишната ученичка от математическата гимназия, която се бори с рака на костите. Нестандартната им инициатива е върви вече трети ден и е събрала близо 1 000 лева.

    Този понеделник Ники замина заедно с майка си за диагностика в турска клиника, където трябва да й се назначи прецизно лечение и да се прецени дали е необходима втора операция, след направената през септември в България.

    Инициативите „Заедно за Ники“ продължават.

    В понеделник, на 9-и ноември, от 18.00 часа Театралната школа към Младежкия център прави благотворително представление на голямата сцена в центъра на пиесата "Роза върху лед" от Лора Лазар. Средствата от продажбата на билетите са за Ники.

    На 13-и ноември от 18 часа е поредната инициатива под надслов „С песни и танци за Ники“. За концерта, който ще е в Читалище“ Заря“, са отпечатани 1000 билета на цена от 5 лева.

    Набирането на средства за Ники и по банков път продължава!

    Банка: EUROBANK BULGARIA AD
    Адрес: BULGARIA, HASKOVO
    IBAN: BG66BPBI79261064334801
    BIC: BPBIBGSF
    Получател: ROSITSA VALKOVA LENKOVA 

    haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини