От х:

Днес в x:

Хасковски танцьори се обединяват с концерт в помощ на Ники

Хасковските танцови колективи се обединяват в инициативата за набиране на средства за 15-годишната Николета Ленкова, която страда от Сарком на Юинг.

На 13-ти ноември, петък, от 18 часа на сцената на Читалище „Заря“ излизат 14 танцови формации от различни жанрове от Хасково и Димитровград.

Входът от 5 лв. за билетче ще отиде по сметката на момичето.

На сцената със свои изпълнения ще се представят Клубът по български народни танци “Фъртуните на Мишо“, участие взимат и Фолклорна формация “Тракийка“. Шампионите от клуб „Гранд“ Любо и Мира също ще танцуват за набирането на средства за Ники. Танцов клуб “Веселие“, Оркестрите “Мечта“ и „ Орион бенд“, Балет „Рона“, Клуб “Любители на фолклора“ и Танцовите колективи “7/8Б“ и „Воденица“, също се включват.

На сцената на читалището излизат и звездите на аеробиката от Мега спорт и Виолена спорт.

За Ники танцува и балет „ Галаксико“ от Димитровград. Водещи на благотворителния концерт са Наска Ангелова и DJ Краси Иванов.

Очаква се на самия концерт да присъства и самата Николета, която тази седмица се връща от Турция, където й беше направена първоначална диагностика за назначаване на по-нататъшното лечение в борбата с рака на костите.  

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини