От х:

Днес в x:

Димитровградчанин представя България на Европейско карате първенство за кадети

Борис Нондов от СК Киокушин карате клуб - Димитровград ще представи страната на Европейското първенство за кадети, което ще се проведе в Полша на 27 и 28 ноември. Димитровградчанинът ще участва в категория 65 кг. Това е станало ясно по време на лагер на състезателите в Котел, на който е бил определен и състава на Националния отбор за кадети.

От клуба информираха още, че Димитровград ще бъде домакин на Национална купа за деца до 12 години и кадети на 17 октомври в Спортна зала " Младост ".

СК Киокушин карате клуб продължава да набира нови попълнения. Тренировките се провеждат във физ.салон на ПМГ" Иван Вазов" всеки понеделник, сряда и петък от 18.30ч. В дните вторник и четвъртък има занятия на същото място от 17.00ч.  Карате се тренира и в големия физ.салон в ЕГ" Иван Богоров" в понеделник, сряда и петък от 17.00ч.

За тези които искат да се занимават с Тае - бо тренировки има във фи. салон на ЕГ" Иван Богоров" в понеделник , сряда и петък от 18.30ч. и в ПМГ" Иван Вазов" във вторник и четвъртък от 18.30ч.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини