От х:

Днес в x:

БДЦ - Димитровград регистрира кандидат -кмет и листа от 12 кандидат-съветника

Български демократичен център (БДЦ) - Димитровград официално регистрира свой кандидат кмет, който ще участва в местните избори през октомври. Както бе оповестено по-рано, това е юристът Юлиян Семерджиев.

В Общинската избирателна комисия документи днес подадоха и 12 кандидати за общински съветници от листата на БДЦ. Водач е Юлиян Семерджиев, след него се нарежда д-р Донка Велчева. На трета позиция е инж.Стоян Тюйлиев, а четвъртото място е за д-р Елена Иванова. На пето и шесто място в листата на формацията са педагогът Евгени Пенев и студентката Биляна Борисова.

БДЦ издига и кандидати за кметове на 12 села в Община Димитровград. В Брод това е Димитър Делчев, във Върбица - Атанас Касев. В Долно Белево за кметския стол ще се бори Тончо Тонев, а в Злато поле - Николай Янков.

Красимир Кирев е кандидата на БДЦ за Каснаково, а в Крепост формацията залага на името на Димитър Белчев. В Крум БДЦ издига Георги Ангелов, а в Радиево - Славчо Димов. В Ябълково за участие в изборите се регистрира Недялко Грозев, а в Бодрово - Маргарита Иванова. Във втория град в Общината - Меричлери от БДЦ издигат за кмет историкът и писател Леко Славов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини