От х:

Днес в x:

Мерцедес се помля в къща на „Цар Освободител” тази нощ

    Хасковски Мерцедес с четирима пияни младежи се е помлял в къща на ул. „Цар Освободител” в града около 1.30 часа тази нощ. Немската кола нахлула с висока скорост в улицата откъм моста на реката до църквата „Св. Архангели”, но само няколко метра по-нататък водачът е изгубил контрол над нея. Мерцедесът се ударил странично в дърво вляво, изкъртил бетонната топка на тротоара и се забил в електрическото табло на къщата.

    „Чухме нещо като взрив. Наизлязохме от къщите, дойдоха колегите”, разказа съсед, който работи в КАТ Хасково. „В колата имаше две момчета и две момичета. По на двайсетина години. И всичките пияни”, разказа той. Цяло чудо е, че никой от тях не е пострадал. Поне не сериозно. Според очевидците вероятно страничният удар в дървото е убил скоростта и е омекотил сблъсъка в къщата. След удара Мерцедесът се завъртял и спрял напречно на уличното платно. На мястото е идвала и пожарна да измие маслото по асфалта, за да предотврати следващ инцидент.

    „Макар да беше в малките часове, на отсрещния тротоар имаше млада жена, бременна, приказваше си нещо с приятелка. Не ми се мисли какво можеше да стане”, допълни човекът.

    Официална информация от МВР Хасково за снощния инцидент четете в понеделник.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини