От х:

Днес в x:

Кени раздвижва Хасково днес от позиция stand up

Провокация и смях, и позиция stand up. Тази вечер в театъра от 19 часа. Това е предложението от Кени в третия ден от Театралните празници на Хасково.

Ивомир Игнатов-Кени се връща на отново след години на сцената, на която неговата майка -популярната от близкото минало Хасковска актриса Ана Кендалова е направила знакови роли.

От нея му е артистичното име, майка му е и тази, която го пали по клоунадата още като малък, като вярва, че това е едно от най-трудните и достойни изкуства.

Кени е роден на 18 февруари 1967 г. в Кюстендил, но детството и юношеството му минават в Хасково. Завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов" през 1991 г. със специалност - „Актьорство за куклен театър", при проф. Дора Рускова и проф. Атанас Илков. По-късно става възпитаник и на колеж в Сиракуза – САЩ, където учи сценични изкуства.

Театър „Hand"в Пловдив, чийто ръководител е, работи в жанровете: пантомима, кукления театър за деца и възрастни, но и в драматичния, ситуационна комедия, словесна импровизация, клоунада и уличен театър.

Куклено-драматичната формация е създадена през 1990 г. в Париж. Театърът получава името си при първото си официално представяне на Международния куклен фестивал в Шарльовил - Мезиер, през същата година. Кръстници са главният мениджър на театър „Тепто" от Гент - Фреек Неруинг, и Марианне Хиктер - директор на културно-информационен център „Валон-Брюксел" в Париж, които са силно впечатлени от авторския спектакъл с голи ръце „Его" на Ивомир Игнатов.

В Хасково тази вечер Кени идва със сатиричното стендъп шоуто “WTF?!”.

И не забравяйте - в стендъп комедията, обратната връзка е от изключително значение за комика. Ако сте зрител, не се притеснявайте да се смеете на висок глас или да ръкопляскате ако намирате нещо за забавно и смешно. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    P
    p
    0 -7
    14:19, 2 юни 2016
    Абе в тоя град имали някой да си губи времето с те... Виж коментара

Видеа по темата

Още новини

Последни новини