От х:

Днес в x:

Духане с гръмотевици за финал на работната седмица

Заради лошата прогноза, някои предпочитат да си останат в леглото

Крайно променливо време ни чака в последния работен ден на седмицата. Разпределено е така, че следобедните кръшкачи от службата да получат максимално висока порция вятър дъжд, може и гръмотевици. Така че по необходимост да останат на работното си място па макар и само до 5. Иначе всичкото държавно запразнява още от 3 часа. Особеностите на българската национална бюрокрация в петък...

Що се отнася до времето днес, то на теория ще е топло, но на практика ще се усеща осезаемо захладняване в сравнение с вчера. От една страна заради реално понижилите се с 2-3 ° температури, до 27 по Целзий, от друга-заради засилващият се вятър от североизток. До обяд той ще бъде до умерен. Около и след обяд обаче в Южна България ще задуха сериозно, ще започне да вали, в нашия регион с гръмотевици. Валежите се очаква да спрат в късния следобед, но за сметка на това вятърът ще стане силен. Явлението ще е временно и на пулсации, но ще бъде напълно достатъчно да разкара прането от простора, неукрепените ламарини на сградите или да затвори отворените ви прозорци. След което няма да има нужда да благодарите, а да потърсите стъклар.

Положението ще се запази идентично и през почивните дни, когато се очаква още понижаване на температурите. За сметка на това дъждовете ще се ориентират към спиране.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    БАЙ УЙ
    5 -3
    12:33, 5 юни 2015
    Духане с гръмотевици се получава от електрически пенис.
Последни новини