От х:

Днес в x:

За втори път опожариха коли на дистрибутор на хляб

Лек автомобил Мерцедес изгоря напълно тази сутрин на ул. „Александър Стамболийски” 27 в Хасково. Колата била паркирана пред жилището на Веселин Илчев, дистрибутор на пловдивската фирма „Тракийски хляб”. Пожарът избухнал призори, минути след 5 часа, а огнените езици захапали и паркирания зад Мерцедеса служебен микробус. За разлика от лекия автомобил обаче бусът е сравнително по-леко пострадал – изгоряла е бронята, предната част е обгорена, както и панорамното стъкло. Въпреки че според очевидци, присъствали на огледа, запалителни материали са били открити и по него.

За собственика няма никакво съмнение, че пожарът е бил умишлен, разказаха негови приятели, които били повикани призори по телефона от притеснения Веселин. Haskovo.net припомня, че на 26 януари тази година също бе опожарен негов микробус за хляб, а младият мъж дойде лично в редакцията и показа заплашителните sms-и, които е получавал от конкуренти. В заплахите се споменаваше дори за куршуми.

И наистина само две седмици по-късно бяха обстрелвани прозорците на съседната къща, пред която бе паркиран първият опожарен микробус, а шокираните й обитатели са сигурни, че стрелците са взели на мушка именно Веселин, но са объркали сградата.  

Огънят тази сутрин е засегнал и ел.табло в близост до горящия Мерцедес. Съседи обясниха, че на място освен полиция и пожарникари са идвали и служители на Енергото, които обезопасили таблото. Пак по тяхна информация в жилището на ул. „Александър Стамболийски” 27 са пристигнали и от Икономическа полиция, които разпитват Веселин.

Очаквайте още подробности по темата за хлебарската война в Хасково.

Тодор Кръшков      

Веселин Илчев. Въпреки палежите и заплахите той не се отказва от работата си
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Fe
    fenn
    1 0
    18:32, 13 май 2015
    не щото нашите не могад да вдигнат хляба затова палят и заплашват
Последни новини