От х:

Днес в x:

Полицейско преследване на крадци завърши с катастрофа до Ханчето

Разбитата Астра на крадците

Полицейска гонка на крадци завърши с нелепа катастрофа на последните до ханче Клокотница на влизане в Хасково откъм международния път Е-80. Бягащата чак от Горски извор „Астра” на трима крадци на нафта не успяла да вземе завой и се забила в крайпътно дърво малко преди разклона за Старческия дом. От удара пасажерите не са пострадали, освен че били настигнати и закопчани от полицията. Екшънът, или поне неговата финална част, се разиграл около 8 сутринта. Тримата арестувани апаши са отведени за „събеседване” в полицейския участък в Димитровград.
Подробностите около инцидента остават забулени в мистерия заради липсата на всякаква официална информация. За случая не знаеше и кметът на селото Янко Янков, който се извини, че се възстановява от операция и не е както обикновено в течение на всяка селска случка. Имало сутринта полиция в Горски извор, но май било за някакъв скандал.

По неофициална информация скандал наистина е възникнал, след като обирджиите започнали да точат нафта от частно МПС. Собственикът ги спипал и първо тръгнал да се разправя, после звъннал на 112. Той не успял да ги задържи, но ченгетата все пък пристигнали навреме, за да засекат крадците. Те пък скочили в астрата и дали мръсна газ по Е-80, следвани на къса дистанция от патрулката. Предвид очакващата ги засада по главния път свърнали по отбивката за Ханчето с идея да се скатаят в големия град. Шумахерските способности на водача обаче изневерили и вместо към спасението го отвели към среща със солидно кенанско дърво. Ударът ефективно елиминирал собствения ход на колата и час по-късно тя бе качена на Пътна помощ. Бегълците вероятно са задържани с 24 часова полицейска мярка.

Г.Христов

Сблъсъкът станал на десен завой към разклона за Старческия дом
...в това дърво
Колата бе натоварена на пътна помощ, пасажерите й-в патрулката
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    A4
    a4o
    10 0
    17:03, 7 апр 2015
    Трябва тези преследвания да се записват и показват.
    Вземете пример от другите страни.
    Апела е към господата полицай.
    А за заловените браво.
  • 2
    12
    1234567
    19 0
    17:09, 7 апр 2015
    Браво на ченгетата
  • 3
    13
    131313
    17 0
    17:15, 7 апр 2015
    Miro i ba6ta mu sa kradci na nafta vseki go znae....
Последни новини