От х:

Днес в x:

4 °C

Представят нов зам.-кмет на Хасково, гонят неправилните репортери

Новият заместник-кмет Димитър Тонев (вляво)

Нов заместник-кмет на община Хасково бе представен днес от градоначалника Георги Иванов, съобщиха от администрацията. Това е 59-годишният строителен предприемач Димитър Тонев.

На представянето обаче не бяха допуснати някои репортери. В залата е имало само екип на общинската телевизия Хасково ТВ. Колега-репортер от друга медия е бил помолен да напусне, като му обяснили, че представянето е само за общински служители. Изгоненият неправилен репортер обаче успял да забележи правилния ТВ-екип в залата.

Ето прессъобщението от общинската администрация:

Днес кметът на община Хасково Георги Иванов представи пред служителите от администрацията новия заместник-кмет Димитър Тонев, който поема ресор “Селско стопанство, туризъм, транспорт, търговия и защита на потребителите, бедствия и аварии”.

Димитър Тонев е роден в град Хасково през 1956 година. Завършва средно образование в Техникума по строителство в град Стара Загора. През 1981г. завършва висше образование във ВИНС – град Варна със специалност “Икономика и организация на МТС в отраслите”.

Следва дипломиране като строителен инженер, специалност “Изграждане на сгради и съоръжения” във Варненския свободен университет “Черноризец Храбър”.

Започва трудовата си кариера в СМК – град Хасково първоначално в “Домостроителния комбинат”, а след това става Главен специалист “Строителна програма” в Управлението на СМК.

От 1993г. до 1996г. е Изпълнителен директор на фирма “Комплектстрой” - град Хасково.

От 1997г. е собственик и управител на строителна фирма “ДАС” ООД – град Хасково.

Първоначалната информация бе, че новият заместник на градоначалника поема поста на досегашния Златимир Желев, тъй като ресорът, за който отговаряше той, бе същият. Самият Желев обаче обясни за Haskovо.net, че е претърпял инцидент в петък, счупил си е крака и ще бъде в болнични поне няколко месеца. Това наложило назначаването на третия заместник-кемт. Телефона обаче не си вдигна пиарът на администрацията, който да обясни избирателното допускане на репортери на представянето на новия общински шеф.

Haskovo.net   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 05.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.
05 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Правилно насочени, финансите ви ще се увеличат и без да търсите помощта на хората от властта. Разчитайте повече на себе си и по-малко на онези, които ви обещават бързи сделки. Има опасност от измами от недобре настроени към вас. В компанията на любимите си същества ще прекарате една чудесна вечер.
05 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.
05 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.
05 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.
05 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще ви предостави шанса да тръгнете по нов път, който отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионален план. Хората, с които работите ще останат доволни от начина, по който се справяте с работата си. В личен план се радвате на разбирателство.
05 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Самочувствието ви днес е особено и високо и това е напълно закономерно с оглед на успехите ви през деня. Постигате напредък в области, които досега сте срещали сериозни трудности. Не се предоверявайте на познати. Споделеното от вас в непринуден разговор, може да бъде използвано за да ви злепоставят. Преодолявате здравословен проблем.
05 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С идеите и поведението си успявате да впечатлите важен за деловите ви начинания човек. Най-вероятно ще успеете да получите искан от вас кредит или някакъв вид материална подкрепа и ще преминете към осъществяване на замисленото. Бъдете по-гъвкави в личните си взаимоотношения и оставяйте повече пространство на човека срещу вас. Ако проявите разбиране ще постигнете много повече.
05 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Чудесна седмица за всички представители на вашата зодия. Независимо дали посвещавате времето си на делова активност или просто безделничите очакват ви много приятни дни. Не се тормозете просто се наслаждавайте на късмета си и хубавото време.
05 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и с амбицията да продължите.
05 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
05 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстои ви много работа, но не разчитайте тя да е непременно свързана със значителни финансови постъпления. Поводът за празнуване ще дойде от другаде. Работете целеустремено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството.
05 мар 2021
Последни новини