От х:

Днес в x:

2 °C

Дървена заварка оправи металния стълб на "паяка"

Заварката е изправила счупения вчера стълб


Строшеният от паяка стълб за улично осветление на Булаир вече е укрепен, макар заварчикът да си е оставил ръцете, съобщиха живeeщи в района. Вчера репатриращият автомобил съумя да се блъсне в металния стълб при визита по предназначение - да вдигне неправилно паркиран автомобил. Как е маневрирал, не е много ясно, но успял да фрасне стълба в основата, уж леко, но достатъчно изгнилият метал да се спука, а съоръжението опасно да надвисне над пътното платно. Районът е изключително оживен - както заради многобройните жилищни блокове, така и заради намиращите се в непосредствена близост училище и детска градина. Макар вчера в централата на Паяците да си нямаха хабер какви бели е успяло да „изпреде“ тяхното животно, днес вече мерки са взети. Никой от Булаир обаче не е видял кога са дошли заварчиците, което ги караше да предполагат, че поправката е извършена през нощта, да не се види на кого е резила. Както и че едва ли е официална, предвид „дървената“ заварка, която е направена . Явно шофьорът е наел майстор на свои разноски, коментираха развеселено от Агенция квартална клюка. Други обаче настояваха, че заварчикът надминал шофьора. „Тази кръпка е толкова нефелна, че няма да издържи едно побутване, даже от някъв по-якичък. Ако го чукне кола пък, направо ще падне връз нея“, обясни дядо Йордан, който се представи като дългогодишен заварчик. На въпроса защо в такъв случай не го направи той, поне в името на безопасността на хората от квартала, дядото се врътна и разсърдено забрани да бъде сниман.

Силно корозиралият стълб наистина изглежда по-подходящ интериор на склад за скрап, отколкото на благоустроена хасковска улица. Бедата е, че не е само той, по Булаир има поне дузина в подобно, че и по лошо състояние. Хората от квартала са готови да се обзалагат кой ще падне първи и от какво - от първия по-бурен вятър или от поредния пишман /пиян/ шофьор, на паяк или не, който ще поиска стълбът да му направи път.

Г.Христов

Според специалисти от квартала заварката е повече от нефелна
..и стълбът ще падне при първия по бурен вятър
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е силен за начинания, в които влагате творчество и желание за напредък. Ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни. Грижите за здравето ще имат видим ефект.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви ползотворен ден, имате всички шансове да изпълните онова, което сте планирали. Имате известни колебания, но с подреждането на делата ви те ще отпаднат. Опитайте се да не пренебрегвате чувствата и желания на вашия партньор.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергични и с желание, ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, нещо, за което ще получите похвала от шефа. До себе си имате някой, който заслужава повече внимание и това го разбирате много добре. Не проигравайте шансовете си там.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Рак:Новости в личния ви живот и ярка делова изява.Щастието е на ваша страна .и макар,че не сте хазартен тип-може да рискувате.Заложете на 5.Успех.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Имате предостатъчно време за да анализирате създалата се обстановка и да направите правилния избор. Изберете най-перспективната възможност.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще. В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте. Избягвайте да давате пари на заем.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Най-добре ще е днес да бъдете у дома, в противен случай ви очакват изненади. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не я отлагайте. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Интелектуалните занимания ще се окажат ползотворни за вас днес.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започващите промени ще ви се отразят позитивно, въпреки, че в началото може да изживеете притеснения. Ще утвърдите постигнатото и ще продължите да се развивате в много посоки. Постоянството ви е гаранция за успех и носи желаните резултати. Има от какво да сте доволни.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Похвално е желанието ви да сте полезни на хората, с които работите и на такова внимание ще се радвате и вие. Ще бъдете очаровани от някой, с когото ще станете по-близки и ще търсите общи пътища за изява. Успешни ще бъдат пътуванията ви, ако вземете под внимание всички подробност.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Определете приоритетите си и работете върху тях, не се разсейвайте. Впечатлявате с бързата си мисъл и аналитичните си способности. Ще имате успех с всичко, което днес бъде обект на вниманието ви. В личен план ще имате среща и тя ще сложи началото на ново сътрудничество. Не пренебрегвайте личните си предпочитания.
03 мар 2021
Последни новини