От х:

Днес в x:

Читател сигнализира за рушащ се стълб, застрашаващ живота на хасковлии

Изображение 1 от 3

    За опасен уличен стълб на ул. „Добруджа” в Хасково сигнализира читател на Haskovo.net, който изпрати снимки. „Долната половина на бетонното съоръжение е разрушена и всеки момент може да падне. По тази улица всеки ден минават много хора, паркират и коли, може някой да пострада”, заяви хасковлията Антон Георгиев. Той поясни, че стълбът се разрушил предимно от суровата зима.

    От EVN обещаха да направят проверка по случая, но първо трябва да уточнят собствеността на съоръжението, тъй като през последните дни имали подобни сигнали, при които се оказало, че стълбовете са на общината.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Не
      Незапознат
      23 -2
      20:05, 3 мар 2017
      Значи както си вървиш ако те цапне стълб по главата и случайно оживееш няма никой да е виновен.Поне докато се установи на кого е.Брей скапана бюрократска зган
      навсякъде!Пруочване ще ми правят.Праснете им една глоба ако е техен затова че не поддържат съоръженията си застрашавайки живота от небрежност на минувачите.Ако пък е общински наистина не знам как ще се процедира.Но независимо на кого е пуснете м@нгалите да се реши проблема.Вижте колко желязо се вижда.Без техника така ще го отнесат че няма и да разберете.
    • 2
      До
      Доктор Петров
      6 -5
      22:16, 3 мар 2017
      Айде стига с тази истерия за повредени стълбове!!! Преди нова година ЕВН премахна доста стълбове из града с изявлението и оправданието, че са опасни и сега много градски улици тънат в мрак, понеже на циментовите стълбове имаше улично осветление. Най-лесно е да се премахни нещо, а да се възстанови бог знае кога!!!
      Пример - на улица "Стрелец" бяха премахнати два съседни стълба с три улични лампи и сега улицата тъне в мрак и домовете и гаражите на живущите постоянно са подложени на набези и кражби от ******ите на съседния квартал Република. Запитванията до общината за поставянето на ново осветление до сега се намират във вакум и недомлъвки!
      Тия от ЕВН Пловдив имат пари да си подменят два пъти в годината електромерите , а нямат пари да заменят опасните диреци с нови!!!!
      ПС -Понеже сайта ви се потдържа от роботи и не ми позволява да пиша на латиница, то по-отгоре ЕВН да се чете ЕВИ ЕН - не ми се позволява да го напиша на латиница !!!!!!
    • 3
      Ко
      комшия
      5 -1
      14:35, 4 мар 2017
      Стълбоете за улично осветление се водели на общината.Още миналата година ,когато стълба под тежеста на накичените кабели започна да се накланя по посока "алеята", разговарях по телефона със служител на общината от "Улично осветление".Казаха ми ,че ще пратят екип да огледа ситуацията
      .Преди месец ,когато започнаха да падат бетонови отломки от изкривената арматура,пак ги потърсих на изписаните им телефони.Включва се телефонен секретар,казваш си проблема на невидимия и ....вече цял месец!!!!


    • 4
      Ко
      комшия
      9 0
      15:25, 4 мар 2017
      На сайта на Общ.Хасково за проблеми с уличното осветление е изписан телефон 038 62 20 20. Телефон който винаги е в режим тел.секретар- удобно за колективна безотговорност
    • 5
      Ха
      Хасковлия
      5 -3
      18:35, 4 мар 2017
      Дграги ми съграждани , март месец е и дойде време за плащане на данъци ! Предалагам масово да не се плащат данъците докато тъй наречената община начело с нейния кмет г-н Беливанов не се вземат в ръце и не си свършат работата ! Да се ремонтират улиците из града,които след зимния сезон са в окаяно състояние и да се сменят повредените стълбове застрашаващи всички нас,които живеем все още в този град. Да се оправи и уличното осветление ! Тъй като имам опасения,че ако послушно си платим за пореден път данъците парите ще потънат незнайно къде и нищо няма да бъде направено ...
      • До
        ДО Хасковлия
        2 -11
        19:49, 4 мар 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    Последни новини