От х:

Днес в x:

На хасковските шофьори пътя им пречи

Камион и стълб се срещнаха за пълна изненада на шофьора си/вдясно/

Хасковски професионалист на волана пропусна цяла улица и се заби в стълб за улично осветление. Куриозът се случил на кръстовището на ул. „Единство“ и бул. „Васил Левски“ днес около 15.10 часа, съобщава наша читателка, на която дължим и снимките на шофьорския шедьовър. Камионът идвал откъм АГО и пожелал да завие по булеварда, но пътят му се видял тесен и налетял на разделителната ивица между двете платна. От лошия окомер на шофьора за щастие пострадал само стълбът. 15 минути след инцидента ошашавеният „професионалист“ все още се чудеше защо този стълб, по дяволите, беше там.

В същото време туловището на камиона, на който се виждаше верижно МПС, бе задръстило кръстовището и принуждаваше всички идващи от Цигарената да правят спешен завой наляво. За идващите откъм „Стефан Стамболов“ обаче пътят бе еднозначно надясно, дори и да си автобус с направление Димитровград.

Според очевидци, влекачът пробвал да вземе бързо завоя нагоре, поради „изтичащ“ зелен светофар. Ама нещо дъгата не му се получила и връхлетял върху стълба. Чарковете на бедния уличник се бяха разхвърчали на десетки метри. На камиона нищо му нямаше, както и на самочувствието на водача. Очевидно, виновни са улиците. 

Г.Христов

Инцидентът станал на кръстовището на "Единство" и "Васил Левски"
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини