От х:

Днес в x:

8 °C

Атака иска смърт за тероризъм и превъзпитание на циганите

Активисти на Атака поискаха смърт за тероризъм


Хасковската структура на Атака поиска връщане на смъртното наказание за всички забъркани с тероризъм и Ислямска държава. Мярката е спешна и трябва да се въведе веднага ако не искаме терористи да лумпенизират малцинствата в България и да им предадат радикален ислямски уклон, заяви местния лидер на атакистите Жельо Желев. Той мобилизира десетки свои последователи в протест на площад Свобода срещу неглижирането на най-важния, според атакистите, въпрос за националната сигурност на България. За част от неговите последователи смъртното наказание вървеше и за циганската престъпност, особено от типа на зверството във Велико търново, където един ром-рецидивист насече с тесла 23-годишната студентка Вероника. Жельо Желев обаче разграничи нещата.

„Ромите не са чужди на българския бит и култура за разлика от ислямистите, които идват сега в България/чрез бежанците б.а/. Много роми с българско самосъзнание и резултат от смесени бракове, те могат да се превъзпитат” смята Жельо Желев, който настоя, че в Атака вече имат активисти от ромската, турската и помашката общност. Циганите обаче са много уязвими на ислямска пропаганда понеже са необразовани, изпаднали и бедни. „Вижта како става в Пазарджик. Към къде се насочва ислямската пропаганта-към районите с компактно малцинство, което се радикализира” твърди Желев. Не върви и да се арестуват ислямистите, защото на кого попадат в затвора, запита риторично Желев и си отговори сам: на циганите. Които са податливи на манипулация и внушения.

Затова атакистите искат всеки замесен с Ислямска държава и с доказани връзки с терористични групи и актове да бъде обект на процедура със смъртно наказание. Това е висш приоритет за сигурността на страната, после може да се мисли за разпростиране на крайната мярка и за друг тип престъпления в България. Атакистите дадоха пример с уж най-демократичната държава в света САЩ, където има смъртно наказание. И с крайна неохота посочиха още една добра тяхна практика-как да се справят с нелегалната емиграция. В момента България е подложена на такава от арабски и въобще мюсюлмански държави, които се превръщат в естествен инкубатор на ислямисти. „Щатите ограничават емиграцията, но като видят качествен човек за тяхната национална сигурност, икономика, общество-не само го пускат със Зелена карта ами сами го издирват. Трябва да взимаме хубавите ябълки, а не гнилите, категоричен е Желев. Като бивш комендант на бежанския лагер в Харманли е категоричен-приемането на бежанци от ислямски държави трябва да спре незабавна. А вече наличните тук да се отделят на всяка цена от малцинствата. Дори на крайната цена от смъртонто наказание.

Г.Христов

Жельо Желев смята, че циганите подлежат на превъзпитание
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
28 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
28 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
28 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
28 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
28 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
28 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
28 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
28 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
28 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
28 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
28 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
28 фев 2021
Последни новини