От х:

Днес в x:

Атака иска смърт за тероризъм и превъзпитание на циганите

Активисти на Атака поискаха смърт за тероризъм


Хасковската структура на Атака поиска връщане на смъртното наказание за всички забъркани с тероризъм и Ислямска държава. Мярката е спешна и трябва да се въведе веднага ако не искаме терористи да лумпенизират малцинствата в България и да им предадат радикален ислямски уклон, заяви местния лидер на атакистите Жельо Желев. Той мобилизира десетки свои последователи в протест на площад Свобода срещу неглижирането на най-важния, според атакистите, въпрос за националната сигурност на България. За част от неговите последователи смъртното наказание вървеше и за циганската престъпност, особено от типа на зверството във Велико търново, където един ром-рецидивист насече с тесла 23-годишната студентка Вероника. Жельо Желев обаче разграничи нещата.

„Ромите не са чужди на българския бит и култура за разлика от ислямистите, които идват сега в България/чрез бежанците б.а/. Много роми с българско самосъзнание и резултат от смесени бракове, те могат да се превъзпитат” смята Жельо Желев, който настоя, че в Атака вече имат активисти от ромската, турската и помашката общност. Циганите обаче са много уязвими на ислямска пропаганда понеже са необразовани, изпаднали и бедни. „Вижта како става в Пазарджик. Към къде се насочва ислямската пропаганта-към районите с компактно малцинство, което се радикализира” твърди Желев. Не върви и да се арестуват ислямистите, защото на кого попадат в затвора, запита риторично Желев и си отговори сам: на циганите. Които са податливи на манипулация и внушения.

Затова атакистите искат всеки замесен с Ислямска държава и с доказани връзки с терористични групи и актове да бъде обект на процедура със смъртно наказание. Това е висш приоритет за сигурността на страната, после може да се мисли за разпростиране на крайната мярка и за друг тип престъпления в България. Атакистите дадоха пример с уж най-демократичната държава в света САЩ, където има смъртно наказание. И с крайна неохота посочиха още една добра тяхна практика-как да се справят с нелегалната емиграция. В момента България е подложена на такава от арабски и въобще мюсюлмански държави, които се превръщат в естествен инкубатор на ислямисти. „Щатите ограничават емиграцията, но като видят качествен човек за тяхната национална сигурност, икономика, общество-не само го пускат със Зелена карта ами сами го издирват. Трябва да взимаме хубавите ябълки, а не гнилите, категоричен е Желев. Като бивш комендант на бежанския лагер в Харманли е категоричен-приемането на бежанци от ислямски държави трябва да спре незабавна. А вече наличните тук да се отделят на всяка цена от малцинствата. Дори на крайната цена от смъртонто наказание.

Г.Христов

Жельо Желев смята, че циганите подлежат на превъзпитание
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини