От х:

Днес в x:

Министър Ангелкова награди хасковския туризъм

снимки: ТИЦ

Хасково като туристическа дестинация получи признанието на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Тя връчи на Туристическия информационен център голямата награда по време на Международната туристическа борса Ваканция и СПА Експо.

Наградата за Хасково е всъщност единствената, която се връчва лично от ресорния министър.

Признанието за екипа начело с Красимир Пилев-шеф на местния ТИЦ, който представи градът и община Хасково като любопитно място за туристите, е за постоянството и последователонстта в работата им.

Регионът беше показан на един от най-големите щандове на 32-то издание на форум, който е най-важното годишно събитие в бранша у нас, с 12 забележителности-природни и исторически, както и изработени в съвремието.

В борсата взеха участие близо 300 изложители и организации, над 50 български общини и туристически информационни центрове, както и над 100 хотела от България, международните участници бяха 21.

Получената тази година награда е втора поред за Хасково.

На миналогодишното изложение Туристическият информационен център се прибра със специалната награда за атрактивното си представяне на туристическите си продукти. Тогава отличието беше връчено от председателят на Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти Ирена Георгиева.

 

 

 М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини