От х:

Днес в x:

Предпразнично: Пиян се обърна в канавка, не иска да му вадят колата

На пияните шофьори и канавките им пречат


Пиян шофьор успя да се обърне с колата си в крайпътна канавка на пуст път между общинския център и село Ябълково. Какво е правил и струвал 38- годишния Д.И. не е ясно, но без да има усложняващи пътната обстановка фактори, е кривнал вдясно, влезнал в отводнителното съоръжение и се обърнал на една страна в 0.55 минути снощи. След подадения сигнал към мястото е била изпратена полиция и пожарна, която трябвала да извади закъсалия. За всеобща изненада на спасителите обаче той категорично отказал. Заявил, че колата му си е добре там. Решението може би се обяснява логично от показанието на дрегера. При надуването му от водача апаратът „изписукал“ с 1.72 промила. Човекът бил откаран за изтрезняване в ареста, а возилото е било издърпано на частно през следващия ден. По неофициална информация нарушителят бил от Харманли.

Полицията горещо препоръчва на шофьорите по празниците да внимават с алкохола, а при консумиране на такъв-да поспят задължително. За харманлийци може би трябва да се уточни - не на волана, а преди това.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    1_
    1_1419370999
    10 -5
    23:40, 23 дек 2014
    Алкохолът не е за всеки... И дозировката му трябва да се съобразява индивидуалному...???
    И, хора кога пиете, абе карайте бавничко и нищо няма да ви се случи...., освен ако някой друг пиян не ви удари....
    През комунизъма всички карахме пияни, ам нищо не се случваше..., Що? Щото имаше дисциплина и страх от държавата и карахме БАВНИЧКО...
  • 2
    Im
    ime
    7 -1
    12:34, 24 дек 2014
    Това последното изречение как да го разбират харманлийци - много са тъпи или много пият?
Последни новини