От х:

Днес в x:

Танов преназначи Караиванов за шеф на митницата в Свиленград

Тодор Караиванов е изпълняващ длъжността началник на Свиленградската митница. Заповедта е на шефа на държавното митническо ведомство Ваньо Танов, тъй като 45-дневната командировка на Караиванов изтече на 12 ноември. Той беше препратен в южното ведомство от титулярното си място в централата на Агенцията.

Освен заповедта за длъжността, Танов е разписал и преназначение на Караиванов. Той вече е главен инспектор в отдел “Борба с наркотрафика“ в митница Свиленград.

Макар и тайно от медиите, стана ясно че вчера Ваньо Танов е гостувал в Свиленградската митница. Той е огледал новия митнически тир-терминал в квартал “Гарата“, както и лично е инспектирал и закъсняващия с месеци ремонт на ГКПП Капитан Андреево.

Според интернет страницата на Агенция „Митници“ сагата с избора на титуляр за Свиленградското ведомство е на приключване, поне засега. За ранния следобед на този понеделник е насрочено продължението на курса за овакантения шефски стол -истна защита на писмената концепция за развитие на ведомството и подобряването на събираемостта на държавните вземания. Това е третият етап от конкурса, до който стигна единствено Тодор Караиванов.

 

 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини